כללי לוגו למעצבת ומגלפת פירות

• הוסף לסימניות
לוגו למעצבת ומגלפת פירות.
הסלוגן היא ביקשה שיהיה כתוב "עיצוב בפירות וירקות".
אני הצעתי לה "גילוף אלוף"...

מחכה לחוו"ד בענין הלוגו והצבעוניות.

• הוסף לסימניות
הקובץ לא נפתח משום מה..

• הוסף לסימניות
התמונה בסיומת PNG למה היא לא עולה נורמלי?

• הוסף לסימניות
בתור התחלה הוא יפה, מדבר אל קהל היעד.

אך, מה הערך? מה הבידול שלה מול מגלפי הפירות האחרים?

טיפ, לנסות פונט יותר מעוגל ולא חד, אחרי הכל, גילוף זה אמנות, זה לפתוח את הפרי ולשנות לא צורה, אולי גם טעם.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הפרי מידי כדורי. תנסי קצת להפחיס להרחיב ולהעמיק למעלה לפני העלה- שיתן תחושה של פרי עסיסי. אולי גם העלה לא יושב מספיק טוב.
הדר צודקת -עדיין אין יחודיות. נסי אולי לשנות את הצורה הכללית להתחלה של גילוף- פרפר או משהו..
עשיו אני רואה שהצעת "גילוף אלןף"- אז אולי צורה של וי שתצא מאחד הקווים.
התחלה חמודה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה על הערות המחכימות!
הפרי כדורי - כי בהתחלה הלקוחה ביקשה סלוגן של "מגלפים עולמות"...
בכל אופן שידרגתי. האם אני בכיון?
אשמח לעוד הערות והארות!

• הוסף לסימניות
ממש יפה האחרון

• הוסף לסימניות
לוגו יפה
לדעתי כדאי לשנות את מיקום הסמל לימין לטקסט

• הוסף לסימניות
הסימבול מקסים, הוי נהדר.
(יכול להיות שכדאי להחליק את הירוק למטה או להרחיב אותו שיצא בפורפורציה ביחס לחלקים האחרים)

עכשיו הטיפטגרפיה דורשת טיפול (בחירת פונטים, גם בעברית ובעיקר באנגלית, וטיפול בפורפורציות בין הסמל לטקסט)

המון בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון של הפרי יפה מאוד אבל "תגלפי" אותו בצורה שיעמוד מאחוריו רעיון או מסר.
והפונט באנגלית לא מתאים.

בהצלחה ענקית!!

והמלצה שלי,
אם את רוצה באמת לוגו מנצח
אין מנוס מלקנות את הספר של חיים בניסטי- איך לעצב לוגו מנצח.

• הוסף לסימניות
רכשתי אותו ואני באמצע ללמוד אותו...
והוא פשוט מרתק ומלמד!
אנחנו בתהליך...

• הוסף לסימניות
התקדמתי, איך עכשיו?

חזרתי כן לפונט יותר מהוקצע, כי אמנם גילוף זה אמנות, אך בשביל שיהיה מקצועי חייב להיות מאד מאד מדויק!

אשמח לשמוע חוו"ד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה