נכתב ע"י היוצרת81;905844:בהמשך לאשכול הזה
להלן הלוגו הסופי
אם כי במקום מסוים חבל היה לי לוותר על הפונט הסריפי של האותיות SL (ראו אשכול קודם)
החלפתי אותו לפונט הלועזי "ריפלקס" של פונטביט ואכן הוא מתאים יותר "לגורמה" שלהם
הן מבחינת הזוויות והן מבחינת הסגנון. תודה לכל המגיבים שעזרו מאוד
נכתב ע"י mig;905894:מה דעתך במקום עיגול שיוצאים ממנו וחותכים אותו עיטורים,
לעשות עיגול שמתחתיתו יוצאים מעין שני שוונצי המטפחת שהופכים לעיטורים בשרניים יותר?
נכתב ע"י היוצרת81;905898:כלפי מטה? מעלה?
נכתב ע"י mig;905894:מה דעתך במקום עיגול שיוצאים ממנו וחותכים אותו עיטורים,
לעשות עיגול שמתחתיתו יוצאים מעין שני שוונצי המטפחת שהופכים לעיטורים בשרניים יותר?
נכתב ע"י אהובה ו;905941:למה? הם ממשיכים כל כך יפה את האותיות.
נכתב ע"י היוצרת81;906064:האמת שזו בעצם היתה הכוונה שימשיכו את האותיות.
היו ללקוחה אופציות נוספות מרומזות יותר ואפילו עם ויוזואל ברור של מטפחת והיא העדיפה שלא.
הכוונה הברורה של הלוגו היא לשדר יוקרה. העיטורים מוסיפים את החן הנשי והקשר לטקסטיל. אני חושבת שלא כל לוגו חייב שתהיה בו צורה ברורה של מאפיין הקשור לעסק. (מחשב לאיש מחשבים, עט לקופירייטר וכו') לעיתים אופי הפונט הצבעים הנכונים והעיטורים מספיקים. כך נראה לי גם במקרה הזה, אבל תודה בכל אופן.
למשל:
גלית איטליה - שום רמז לפאות
ZARA- שום רמז לבגדים
NIKE- שום רמז לנעלי ספורט
צרפתי דוגמאות: (ואני יודעת שיהיה מי שיאמר שאלו כבר מותגים מוכרים וכו', אבל גם המותגים המוכרים הללו התחילו מהתחלה..)
נכתב ע"י mig;906233:אם הם הדוגמא שלך,
שימי לב לפשטות שלהם,
העיטורים שלך קצת מפורטים מידי ודי סותרים את הסגנון הזה.
נכתב ע"י היוצרת81;906310:שבוע טוב
הדוגמאות שצרפתי הן לא דוגמאות לסגנון שדומה ללוגו שעיצבתי כי וודאי שאין שום קשר והסגנון שונה.
אלה דוגמאות ללוגואים נטולי סימבול הקשור לנושא הלוגו, זה הכל. וזו היתה כוונתי, להמחיש שאפשר לעצב לוגו גם ללא שימוש בסימבול ברור / מרמז ישירות על נושא הלוגו.
אגב, אני כן חושבת שהרעיון שלך טוב, אל יחד עם זאת מרוצה מאוד גם מהרעיון שיישמתי בלוגו
בו העיטורים ממשיכים את האותיות..
נכון, בהתחלה הריווח היה אפילו עוד גדול יותר. גם לי זה הפריע קצת אבל זה הפתרון היחיד שמצאתי על מנת שהכיתוב באנגלית ובעברית מתחת ל"שרה לאה" יכנס בצורה שווה ולא יהיה קטן מדי בהקטנת הלוגו למינימוםנכתב ע"י mig;906589:עוד משהו (לא מסיימת ז'ותי..
האותיות שרה לאה מאד מרווחות,
לדעתי כדאי לצמצם את הריווח.
נכתב ע"י היוצרת81;906663:נכון, בהתחלה הריווח היה אפילו עוד גדול יותר. גם לי זה הפריע קצת אבל זה הפתרון היחיד שמצאתי על מנת שהכיתוב באנגלית ובעברית מתחת ל"שרה לאה" יכנס בצורה שווה ולא יהיה קטן מדי בהקטנת הלוגו למינימום
ואני מאוד אוהבת את ההערות שלך, MIG, את יכולה להמשיך (-:
נכתב ע"י Smeshi;906674:לא חייב להיות בלוק אבל אם את דווקא רוצה - אולי תכניסי את הסמל מלמעלה יותר בקטן בין שרה ללאה בצבע אחר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים