כללי לוגו למעצבת פנים

• הוסף לסימניות
אשמח אם אוכל לקבל חוו"ד על הלוגו (אשמח לשמע הכל-ובעדינות;)...)
מצ"ב קובץ עם סקיצות מהראשונות ומהאחרונות.

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• yael_logo.jpg
    KB 129.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
כ"כ הרבה אפשרויות לאדריכלית אחת...רעיונות ממש יצירתיים
אני הייתי הולכת או על מס' 7 שהוא גם מענין וגם מזכיר בית וגם מכובד כי בסה"כ מדובר על מקצוע שדורש לוגו מכובד
גם מס' 12 יפה ומכובד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגואים ממש נחמדים! אחד אחד...
אבל הבעיה שאף אחד מהם לא משדר אדריכלית ועיצוב פנים. תסתכלי על כל לוגו בנפרד ותשאלי: אם אראה את זה בלי הכיתובאקשר את זה לאדריכלית? זה יכול להיות למאה ואחת דברים חוץ מאדריכלית. זה משהו ניטרלי כזה. כללי ולא מתחייב.
נראה לי שאת צריכה לחשוב על רעיון מקורי לשלב בלוגו.
לא הבנתי גם מה הקשר לאות A בשורה השניה.
הרעיון של 1 נחמד מאוד אם תוסיפי לו קשר לאדריכלית.
13 משדר אדריכליות קצת כי הוא בתלת מימד. אבל הוא נדוש קצת וצריך שיפוץ.
בהצלחה!!!
(אני מקווה שהייתי עדינה מספיק...)

• הוסף לסימניות
תודה ברור שאת עדינה....עזרת לי מאד לראות את הדברים בפרספקטיבה קצת שונה.

• הוסף לסימניות
עשיתי לפני תקופה כרטיס ביקור למעצבת +לוגו שבנוי מאותיות באנגלית אני לא רוצה להעלות לפורום אם תרצי אשלח לך באישי זה יכול מאוד להועיל לך ........

• הוסף לסימניות
אם כבר בא בחשבון, ובהנחה שזה לא פונט קיים שלקחת, אז מס' 16 - את השם הייתי מעלה ליד האות y
ואת התואר... באותיות קטנות יותר. אני ממליצה לעצב עוד כמה דוגמאות עם בשר ונוכחות.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני הייתי הולכת על 16 הכי נק, קריא ומסודר, כמו שמעצבת פנים צריכה.
אולי הייתי קצת מקטינה את המשפט למטה.
בהצלחה גדולה.

• הוסף לסימניות
אני מקוה שאני לא משגעת אותכם...
צרפתי 4 כיוונים,
מה אתם אומרים עכשיו? אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם

תודה רבה

קבצים מצורפים

• yael_logo.jpg
    KB 31.2 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה