כללי לוגו למעצבת פנים

• הוסף לסימניות
אמא שלי בקשה ממני לוגו אז הכנתי לה משהו, אני לא מאוד מקצועי אז אשמח לחוו"ד...

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• לוגו אמא.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
לדעתי גדול ומסורבל מדי ללוגו

• הוסף לסימניות
ב-500 ש"ח יהיה לך לוגו.
מקצועי...
תשאל בפורום.

זה לא כל כך הוגן, האשכולות מהסוג הזה.
מעצבים יענו, יתנו דוגמאות, עצות, רעיונות.
והנה יש לך לוגו בלי לשלם פרוטה.
כי יש אנשים שאוהבים לתת, להעניק מעצמם,
ויש כאלו שמנצלים זאת.

ואל תיקח את זה אישי.
אני לא חושד בך בניצול ח"ו. אבל זו הפרנסה של החבר'ה כאן.

גילוי נאות.
אני לוקח על לוגו יותר מ-500.

• הוסף לסימניות
מחמם את הלב לראות בן מסור.
אבל... כדאי להפנות את אמא לעיצוב לוגו אצל מעצב מקצועי.

• הוסף לסימניות
הפונט נראה חובבני ולא משדר מקצועיות,
הבית - שים אלמנט מופשט יותר שמזכיר בית

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים

אני אולי אנסה לשנות את הפונט כי אין לי ידע (וכשרון) לעשות דברים יותר מוצלחים, בנוגע ללוגו בתשלום אולי כשהיא תעבוד בצורה יותר מקצועית יהיה לה משתלם להשקיע אבל כרגע זה רק לעבודת הגמר אז לא נראה לי שנשקיע...

ושוב תודה..

נ.ב. תודה למרגנית על הדוגמא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה