כללי לוגו למעצב פנים

• הוסף לסימניות
את השם אני לא בחרתי

מה אתם אומרים על הכיוון

קבצים מצורפים

• LOGO-02.jpg
    KB 78 · צפיות: 11
  • LOGO-03.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 15
  • LOGO-04.jpg
    KB 93.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה

השלישי הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
הדוגמא השניה מענינת ומתאימה. גם הצבעים הולמים.
תנסי להזיז את האיור מעט יותר למטה. והייתי נותנת מעט שקיפות, לפחות בחלקו, כדי לשוות מראה של חלום...

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על השלישי
אולי תשני אחת מהאותיות לכחול
עבודה יפה ונקיה
הצלחה

• הוסף לסימניות
האחרון מקסים בעיני!
האותיות יציבות מצד אחד, ומצד שני יש בהן רכות, בקצרה מתאים ל'מציאות ודמיון'.
אבל האיור לא מי יודע כמה מושך, הייתי מחפשת משהו שיותר יקסים את המסתכל.
בתחום הקווים והסימבול, הכיוון הוא זה,
אבל כרגע זה יותר קישקושת כזו שהדבר היחיד הבולט בה הוא גרם מדרגות.

• הוסף לסימניות
כשכתבתי: "הדוגמא השניה" התכוונתי שנתת שתי דוגמאות, כאשר לדוגמא הראשונה עיצבת שתי אופציות.
ומה שמצא חן בעיני זו הדוגמא השניה - הלוגו האחרון...

• הוסף לסימניות
Dreams and Reality Ltd.
אות גדולה בתחילת המילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה