כללי לוגו למקום שנותן מענה זוגי

• הוסף לסימניות
הרעיון של השם זה התחדשות- התקדשות
בעיקרון סגרנו את הלוגו עצמו, ואני לא מצליחה להיסגר על הצבעוניות.
אשמח לחוות דעתכם:)

תודה

קבצים מצורפים

• לוגו התחדשות -צבע-03.png
    לוגו התחדשות -צבע-03.png
    KB 82.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הק' / ח' מוצלח!

לפני הצבעוניות, הייתי שוקלת להקטין את הסלוגן ולהניח אותו בין העיטור לשם.

1 - הסטרוק מיותר,
לא כדאי שהפרחים יהיו צבעוניים, עדיף שכל העיטור יראה חלק אחד,
כמו באופציה 2 אבל בלי הגראדיאנט הכפול.
אפשר גראדיאנט אבל לא גם בשם וגם בעיטור, לדעתי עדיף לוותר על הגראדיאנט בעיטור.

בהצלחה!
מקווה שלא בלבלתי :)

• הוסף לסימניות
הרעיון של ה-ח/ק נחמד אבל סוף סוף איך קוראים לעסק?

השלישי הכי יפה.
אין צורך בגרדיאנט, עדיף סגול אחיד.
בפרחים אהבתי את הצבעוניות.

את הגופן של הסלוגן חובה להחליף. משומש מדי. זה ממש מוריד. והוא גם לא מתאים.
אני כותב את זה בתקיפות כי חבל לי שיתפספס לוגו טוב בגלל זה.

• הוסף לסימניות
הצבעוניות של השלישי טוב יותר,בלי גרדיאנט! הייתי מקטינה את הסלוגן אבל לא ממליצה להניח אותו למעלה,
וכמובן להחליף בסלוגן לפונט לא כתב יד, כלומר אלגנטי ומכובד בסגנון השם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מענה זוגי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה