כללי לוגו למקומון

• הוסף לסימניות
1. לוגו למקומון ובו מאגר של נדל״ן, מיועד בעיקר לציבור החרדי. איזה כיוון לדעתכם עדיף? הצעות לשיפור?

2. האם מבינים מיד שהקצה של האות ל׳ היא גם בעצם ארובה? אם לא, איך הייתם מבליטים את הנקודה הזו ?

3. האם יש לכם רעיונות לקומפוזיציה שונה של המילים? (חייב בכל אופן להשאר לרוחב כי זה מקומון)

קבצים מצורפים

• נדלניסט לוגו-03-01-01.png
    נדלניסט לוגו-03-01-01.png
    KB 20.9 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אם אתה הולך על הכיון של הבית - אז כדי להדגיש שזה ארובה - אפשר לעשות כזה דבר. נעשה בערך...

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 33.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
השני בצד ימין עם רקע של מברשת.

• הוסף לסימניות
קודם כל מאד יפה!
חבל שלא מספרת...
לטעמי, הכי תחתון בצד ימין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הרעיון של הזכוכית מגדלת מבריק.
הייתי מדגיש אותו יותר ועושה את הסמך עגולה לגמרי.
זה גם יעשה את הכל יותר "לוגואי".

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי לוגו של איזשהו אתר,
אולי דה-מרקר?

• הוסף לסימניות
כולם מהמהמים - עבודה טובה.

אבל הבעיה שצריך לבחור 1 אז הייתי בוחר בימיני בשורה השניה מלמעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;2480178:
זה מזכיר לי לוגו של איזשהו אתר,
אולי דה-מרקר?

אכן, ובהשראתו. זה נורא התאים לבריף, מדי דומה לדעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2481655:

אסון! למרות שהנ״ל לא מיועד לבני ברק אבל עדיין אסון. אעביר זאת ללקוח. יש לך עוד פרטים על המגזין ? אתר? משהו? בגוגל לא מצאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה