כללי לוגו למרכז פדגוגי אונליין

• הוסף לסימניות
המרפ״ד מיועד להוראה של מבוגרים בלבד, ולא להוראת ילדים. מה הייתם בוחרים? ומה הייתם משפרים? תודה על הקדשת זמנכם.

קבצים מצורפים

• pedagotheque-presentation.jpg
    KB 76.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הלוגו מאוד מקצועי ומושקע.
יתכן שיש בו משהו קצת כבד וקר למטרה זו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;628273:
הלוגו מאוד מקצועי ומושקע.
יתכן שיש בו משהו קצת כבד וקר למטרה זו.
תודה. צודקת כי שכחתי לציין שהמרפ״ד מיועד להוראה של מבוגרים בלבד, ולא להוראת ילדים. עכשיו הוספתי פרט זה.

• הוסף לסימניות
כולם יפים ומקצועיים, בקו נקי וברור
אהבתי את 3 ו 5 כי יש בהם משהו ידידותי
הייתי גם בוחרת צבע ידידותי יותר.
השורה באפור בהיר בהירה מדי

• הוסף לסימניות
אני אתחיל ממחמאות - אני אוהבת את הקו שלך, הוא נקי ואיכותי.
ולביקורת... הפתרון של השימוש באיור של עכבר מחשב מאוד בנאלי לדעתי, במיוחד בעידן של היום שבו מרכזי למידה און-ליין מאוד נפוצים, ועכבר מחשב זה בכלל משהו בנאלי שיש כמה ממנו בכל בית.
אין בזה שום דבר ייחודי, שמסייע למתג דווקא את המרפ"ד שלך.

הייתי מנסה לנטרל את כל הסימבולים הבנאליים לנושא של "למידה מרחוק" ולנסות למצוא משהו מקורי וייחודי יותר.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי הלוגו כמו של חברה גדולה
אבל זה מרפ"ד אולי משהו פדגוגי

• הוסף לסימניות
אולי שהעכבר יהיה על רקע של ספר?

• הוסף לסימניות
חו"ד לוגו

אני מאוד אוהבת את מס'3 את המילה "la" הייתי מנסה לכתוב באותיות כתיב בעזרת חוט העכבר (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי נכון).
את יכולה להוסיף את המילה platforme pedagogique בצבע משלים (כתום).
בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה כשלעצמו, אבל במבט ראשון נוצר רושם של חנות מחשבים, וחבל. (גם אם אכן היתה זו חנות מחשבים - העכבר, כמו שנעמה אמרה, באמת חלק מהחיים כיום ולכן אין משהו יחודי בשימוש בו כחלק מרכזי בלוגו)
אולי אם תשלבי בצורה מתוחכמת - ולא מאולצת -ספר או כל ויזואל סימבולי אחר - יחד עם העכבר, או אלמנט אחר שקשור לתחום המחשבים - זה ישדר את הענין של "לימודים בעידן האלקטרוניקה". בהצלחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה