כללי לוגו למרכז קניות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם
מדובר על מרכז קניות ברוממה
המרכז יש בו חנויות בלבד ללא בילוי ופנאי, לכן הוחלט על ויז'ואל של שקית
רוב החנויות הן חנויות בסטייל, ורצון הלקוח למתג את הקניון כמרכז סטייליסטי, לכן נבחרה שקית נייר והצבע הסגול. גם הפונט הדק והאלגנטי אמור לשדר זאת.
עדיין נתון לשינויים
אשמח לדעתכם

קבצים מצורפים

• רוממה סנטר.jpg
    KB 139.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מרשים ונראה מאד מקצועי, משדר את כל מה שכתבת למעלה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אך לדעתי מידי דק הפונט העליון..
מרכז קניות אמור לשדר קצת יותר כובד..
במיוחד בהתחשב בעובדה שזה אמור להיות מוצג על שלטים גדולים ולזה אין מספיק נוכחות.

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!!

• הוסף לסימניות
נסה עם פונטים אחרים.
רעיון יפה

• הוסף לסימניות
אני רואה שכמה העירו על הפונט
הבעיה שלי היא שמה שבעיקר גורם ליוקרתיות הלוגו זה הפונט הדק, ואם אני מעבה אותו זה מאבד מהיוקרה והאלגנטיות. האם זה מאד קריטי לעבות אותו?

• הוסף לסימניות
הפונט הזה נותן תחושה קצת מיושנת, הדקיקות לא בעייתית בעיני. אולי תנסי אלסטיקה/דובשנית במשקל קל? זה פונט אלגנטי ויוקרתי ויכול לשרת את המטרה לדעתי.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
הייתי מנסה להכניס עוד צבע בלוגו.(אפי' סגול בהיר יותר..)

• הוסף לסימניות
לדעתי פונט יפה
קצת חנוק השקית בתוך המך
יש מצב להוציא את הידית או את הכל
הכיוון טוב מאד

• הוסף לסימניות
הרעיון טוב מאד.
הפונט ישן או מה? איזה זה?
מרכז קניות יוקרתי ככשל שיהיה צריך להיות בעל לוגו עוצמתי.
השקית לא אהבתי במיוחד איך היא עשויה.
משהו עדיין טיפה בוסר בלוגו.
אבל יש לו פוטנמציאל טוב מאד, עם עוד קצת ליטוש הוא יהיה משולם.

• הוסף לסימניות
אולי לרווח קצת יותר בין האותיות כדי לתת למילים יותר בסיס?

עבודה מרשימה.

• הוסף לסימניות
היות שקהל היעד שם הוא על פי רב תוצרת חוץ הייתי משנה גם את הפונט באותיות האנגליות למשהו יותר חדיש ויוקרתי זה נראה קצת כמו ברירת מחדל באותיות הלטיניות, נסה קו יותר ישר ויוקרתי משהו כמו optima אבל תראה שזה ישתלב טוב עם הפונט העברי, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תיכננתי לכתוב ליישר ל-2 הכיוונים וראיתי שזה מיושר.....
זה לא נראה טוב
הייתי מקטינה את השורה התחתונה וממרכזת

בגדול- אהבתי מאוד, זה למרכז מעל אימפרית החסד? אם כן -זה בול זה.

הצלחות

• הוסף לסימניות
כן, זה המרכז. תודה
אולי בגלל הר' זה נראה לא ממורכז. אני אנסה לשנות את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה