כללי לוגו למרכז "קשרים" חוו נא דעתכם

• הוסף לסימניות
מה הלוגו היפה ביותר חוו נא דעתכם

קבצים מצורפים

• לוגו קשרים.jpg
    KB 545 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה. לדעתי הרביעי.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
במבט ראשון קראתי קעורים אולי להלביש את ה'שין' אחרת

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרביעי.
לוגו מאוד יפה נקי ומביע את המטרה..

• הוסף לסימניות
הראשון נקי והלוגו בולט
אני לא אוהבת את הקיבוע שיש ברביעי
ז"א הפס למטה ולמעלה ובכל השאר הוספת אלמנטים שסתם מפריעים לקשר שכבר קיים
גם לי היה קשה ברגע הראשון לקלוט את ה "ש"
ככה מאוד יפה

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הראשון, אבל גם את השלישי אם כי אני בספק שבהקטנת הלוגו יראו מה כתוב בתוך המ"ם הסופית

בסך הכל עבודה נהדרת

• הוסף לסימניות
דווקא לי נראה השלישי קצר וקולע

• הוסף לסימניות
קשה להחליט בין הראשון לרביעי.
אבל יש בעיה רצינית עם ה-ש', היא מפוצלת ולא ברורה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
תנסה לצבוע את החוט בצבעע עם קונטרס לטורקיז העז של הלוגו.
כשתדפיס בשחור לבן תבין את כוונתי, הצבעים מאותה משפחה ובאותם טונים כך שבקטן זה קצת לכלוך.

(דע לך שהכרטיס ביקור שלך הוא בין היפים שראיתי...)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אל תשכח לתת מעשרות (בעצם לא תיקום, אז אני חוזר בי),

וחות דעתי או הראשון או האחרון תצליח פיקס במעשה ידיך,

• הוסף לסימניות
הראשון. אם כי יש לו משהו עם המשפט המרחף מעליו, אז אולי להגביה קצת את האות ש' ואז אחרים לכתוב מרכז ייעוץ וכו'. בכך אני פותרת לכאורה גם את בעית המשקל.

• הוסף לסימניות
לדעתי יש בעיה עם ה"ש" בכתב יד שמלפפת את ה"ש" של המילה קשרים
לי אישית זה מפריע
אני גם חושבת שהמילה "קשרים"קצת מידי מרובעת ולא מספיק חמה ומביעה את המסר שהיא אמורה להביע. זה צריך להיות משפחתי, חם, זורם ולא כל כך מרובע ומקובע

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה