נכתב ע"י naamah;616741:כעבודה גרפית זה מצויין.
אני לא בטוחה לגבי המסר שזה מעביר.
(הן פלטת הצבעים והן בחירת האייקון)
כפציינטית, נראה לי שהייתי מופתעת למדי להגיע למרכז רפואי ולראות שיש לו לוגו כזה.
לא שזה רע להפתיע, אבל נראה לי שהלכת קצת רחוק.
האם ניסית אפשרויות נוספות?
(אף פעם לא טוב להתקבע על אפשרות אחת ורק אותה להציג ללקוח, גם אם נניח שהיא מושלמת בעיניך)
נכתב ע"י moshiko00;616784:קודם כל תודה
כשישבתי עם הלקוח (הדוקטור), אחד הדברים שדיברנו היה על האייקון. מבין הדברים הראשונים שנזרקו לחלל האויר היה התפוח/עלה.
הם לא רצו להיות כמו כולם עם צלב/פלוס אדום או צורה של איש/אנשים עם ידיים למעלה כמו שרואים הרבה כי הם רצו להיות נבדלים. זאת גם הסיבה שהם לא רצו צבע כחול או אדום.
אגב, שלחתי לו כמה דוגמאות אבל בנתיים הוא התחבר לתפוח. אני באמצע העבודה לכן בקשתי חוו"ד.
נכתב ע"י naamah;616790:הבנתי.
מה המשמעות של התפוח? מבחינת הלקוח אני מתכוונת?
נכתב ע"י moshiko00;616800:רפואה, רעננות (כנראה לא מנקודת מבט ישראלי)
לא מדובר על רופא משפחה, מדובר על קליניקות שונות שיהיו שם (גם הורדת שיער בליזר, טיפול פלסטי, שירותי פסיכולוגיה ועוד שירותי רפואה שונים).
נכתב ע"י naamah;616806:אתה נדרש גם ליצור "לוגואי בת" לכל קליניקה בתוך המרפאה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים