כללי לוגו למתחזק דירות רפאים

• הוסף לסימניות
מדובר באחזקה וטיפול מסור במיוחד בדירות שבעלי הדירות מגיעים לארץ פעם / פעמיים בשנה.
לא רק אחזקה ונקיון... אלא דאגה לחשבונות / לדואר / לקניות וכו'

אשמח לשמוע את חו"ד.

תודה רבה

צפה בקובץ המצורף 254417

קבצים מצורפים

• maintain-01.jpg
    KB 117.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
פששש איזה מקצוע...
משדר יפה מאוד מה שרצית להעביר
נקי ונעים

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד.
אני אוהבת את הקו הנקי ואת הרעיון.
צבעים טובים.
יופי של עבודה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד משדר אמינות ואיכות.....

• הוסף לסימניות
כמו תמיד,
מושלם!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, והכי הכי - הכותרת של האשכול!!!

• הוסף לסימניות
נקי ומושלם!!

(אבל איפה הרוח רפאים?......:eek:)

;)

• הוסף לסימניות
הרעיון והצבעים מעולים,
קצת מפריע לי בעין החריגה של הבית כלפי מטה, זה נותן לי אשליית ריחוף של האותיות משהו כזה לא יציב. אני מבינה שהכיתוב למעלה כדי שהיד לא תשאר סתם קטועה, אבל אולי אם תורידי קצת מהגובה של המלבן הלבן ואת הכיתוב קצת תורידי למטה זה יראה טוב יותר.

או שתעגלי את קצוות היד הקטועה ותורידי את הטקסט לקרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1766220:
הרעיון והצבעים מעולים,
קצת מפריע לי בעין החריגה של הבית כלפי מטה, זה נותן לי אשליית ריחוף של האותיות משהו כזה לא יציב. אני מבינה שהכיתוב למעלה כדי שהיד לא תשאר סתם קטועה, אבל אולי אם תורידי קצת מהגובה של המלבן הלבן ואת הכיתוב קצת תורידי למטה זה יראה טוב יותר.

או שתעגלי את קצוות היד הקטועה ותורידי את הטקסט לקרקע.

תודה רבה.
אני אנסה בעז"ה.

• הוסף לסימניות
קודם כל, השם של המקצוע אדיר. נראה לקוח מסיפור אגדה עתיק כלשהו. :)

לגבי הלוגו, הרעיון מצוין, אהבתי מאוד שכף היד שומרת על הבית ומשמשת גם כגג שלו.
הביצוע גם טוב, אך פחות.

להלן מספר הערות:

1. קודם כל, בסיס הבית עגלגל מדי. את רוצה לשדר יציבות ובטחון, נכון? ברגע שיסודות הבית עגלגלים זה מעט לא יציב ומתנדנד, לא עולה בקנה אחד עם המסר שברצונך להעביר.

2. כף היד בעלת קווי הפרדה בעוביים שונים. בסגנון לוגו כזה הכל צריך להיות אחיד, שמרי על סטרוק רציף לאורך כל הלוגו ללא שינויים. בנוסף, הארובה בצבע של כף היד, ולכן נראה כאילו אחת האצבעות שבורה ומתרוממת למעלה... אני לא חושב שהארובה במקרה הזה נחוצה כל כך.
שורש כף היד נקטע בצורה חדה. נסי לגרום לו להיראות טבעי יותר, לא כמו כפפה / יד תלושה.

3. הפונט... אני בטוח שיכלת למצוא פונט מעט יותר מתאים, הוא יותר מדי בסיסי כאילו הוקלד על ברירת המחדל של האילוס'.

4. הלוגו לא יציב, ברגע שהטקסט מרחף ולא עומד באותו קו עם הבית. נסי לטפל בזה ע"י שינוי מיקום האלמנטים בלוגו. תוכלי לשים את הסמל מעל הטקסט, לצורך העניין.

5. הצבעים לדעתי לא מתאימים. לא לתחזוקה, לא להרגשת בטחון ואמון ובמיוחד לא לקהל יעד שיש לו בתי קיט בארץ. נסי לשדר משהו יותר עמוק ובוגר, הצבעים שבחרת הם צעירים וטכנולוגיים ובעלי גוון חובבני למקצוע כזה. אדום / שחור לבן יכולים לעשות את העבודה מעולה.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;1766682:
קודם כל, השם של המקצוע אדיר. נראה לקוח מסיפור אגדה עתיק כלשהו. :)

לגבי הלוגו, הרעיון מצוין, אהבתי מאוד שכף היד שומרת על הבית ומשמשת גם כגג שלו.
הביצוע גם טוב, אך פחות.

להלן מספר הערות:

1. קודם כל, בסיס הבית עגלגל מדי. את רוצה לשדר יציבות ובטחון, נכון? ברגע שיסודות הבית עגלגלים זה מעט לא יציב ומתנדנד, לא עולה בקנה אחד עם המסר שברצונך להעביר.

2. כף היד בעלת קווי הפרדה בעוביים שונים. בסגנון לוגו כזה הכל צריך להיות אחיד, שמרי על סטרוק רציף לאורך כל הלוגו ללא שינויים. בנוסף, הארובה בצבע של כף היד, ולכן נראה כאילו אחת האצבעות שבורה ומתרוממת למעלה... אני לא חושב שהארובה במקרה הזה נחוצה כל כך.
שורש כף היד נקטע בצורה חדה. נסי לגרום לו להיראות טבעי יותר, לא כמו כפפה / יד תלושה.

3. הפונט... אני בטוח שיכלת למצוא פונט מעט יותר מתאים, הוא יותר מדי בסיסי כאילו הוקלד על ברירת המחדל של האילוס'.

4. הלוגו לא יציב, ברגע שהטקסט מרחף ולא עומד באותו קו עם הבית. נסי לטפל בזה ע"י שינוי מיקום האלמנטים בלוגו. תוכלי לשים את הסמל מעל הטקסט, לצורך העניין.

5. הצבעים לדעתי לא מתאימים. לא לתחזוקה, לא להרגשת בטחון ואמון ובמיוחד לא לקהל יעד שיש לו בתי קיט בארץ. נסי לשדר משהו יותר עמוק ובוגר, הצבעים שבחרת הם צעירים וטכנולוגיים ובעלי גוון חובבני למקצוע כזה. אדום / שחור לבן יכולים לעשות את העבודה מעולה.

בהצלחה רבה!

מעריכה מאוד מאוד את ההשקעה בתגובה המפורטת.
א. בעז"ה אשפץ את הלוגו ואעלה שוב.
ב. לגבי הצבעים - אולי אני טועה, אבל חשבתי שהירוק מבטא בהחלט טיפוח ונקיון, וגם כשבחרתי את התכלת - חשבתי על הרוגע שיתן ללקוח שהוא יודע שמשהו מטפל בכל עניני הנכס.
נראה לי שאם אשתמש באדום ושחור זה יראה לוגו לנדל"ן. לא?

ג. לגבי הפונט - יש המלצות?

תודה רבה מאוד.

• הוסף לסימניות
שימי לב שכתובת המייל שונה במקצת מהשם של העסק.
זה מכוון או שזו טעות?

• הוסף לסימניות
לדעתי כן תשארי בגוון כחול אבל יותר כהה ומשדר יציבות וכן ירוק יותר "טכני" או עם גוון אחר (כחול ואפור למשל)

• הוסף לסימניות
הצבע הכחול מצויין כי הוא אכן משדר אמינות ובטחון
הייתי בוחרת גוון כחול כהה שמסמל את הנ"ל אבל מתאים לעסק יוקרתי, אלה אנשים עם סטייל והרבה כסף, כך שהלוגו צריך להתאים לסגנון שלהם.
ובודקת עוד צבעים כמו שחור, בורדו, ירוק כהה (כמובן לא ביחד)
משלבת עם כסף\שחור מבריק (לכה סלקטיבית)
אדום וירוק לא יתאימו כאן
הרעיון בסמל נהדר! ואני חושבת שכדאי לקחת אותו לכיוון יוקרתי יותר ופחות "הייטקי"

תחשבי מי סגנון הלקוחות שלו...... נסי להתחבר אליהם
מה ידבר אליהם?

• הוסף לסימניות
לגבי הפונט - שכחתי לכתוב, ועכשיו גם העלית תיקון - רצוי לא לבחור פונט עגלגל, אלא בעל קווים ישרים, ואולי סריפי, שיש לו מראה קלאסי יותר

• הוסף לסימניות
נראה לי האדום יותר טוב - אבל תנסי עוד צבעים

אולי כדאי שתפרידי את היד מהכיתוב

• הוסף לסימניות
לדעתי היד עכשיו הרבה יותר מסמלת דירת רפאים.

• הוסף לסימניות
לקחתם את הרעיון של ה'רפאים' רחוק מידי. אם לא הייתי רואה את העיצוב הראשוני, לא הייתי יודעת שזה בית מתחת ליד.
לדעתי, תישארי עם הצבעים המקוריים, כי האדום-לבן-אפור נראה יותר משרדי. פחות ביתי.

• הוסף לסימניות
אגב, לא המצאתי את הביטוי דירת רפאים.

חשבתי שזה ביטוי מקובל.
אני זוכרת שלפני שנה פלוס היתה כותרת בעיתון שהועלתה הצעת חוק שדירות רפאים יצטרכו לשלם ארנונה כפולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה