www.prog.co.il
www.prog.co.il
הייתה פה פעם ניקית נחמדה ששיתפה לוגו לנופש משפחתי שהם עשו
אשמח לקבל קישור-לא הצלחתי למצוא....
או שיתופים אחרים...
www.prog.co.il
תודה רבה!חיפוש קצר:
![]()
שיתוף - נופש משפחתי "בצפתא"
השנה נפשנו כל המשפחה (הענקית בלע"ר) בצפת. אני כמובן הייתי אחראית על כל המיתוג, ההחלטה שלי היתה לקרוא לנופש "בצפתא" ו-3 סיבות לכך: 1. בצפתא -בצפת במקום בו נשהה 2. בצפתא- מזכיר בצוותא כולם ביחד 3. בצפתא- בית סבתא.... את העיצוב עיצבתי באוירה צפתית עם הרבה טורקיז ואלו התוצאות היפות אז ככה, זה הלוגו...www.prog.co.il
![]()
נופש משפחתי בניחוח אננס >
אז סופסוף אנחנו יוצאים לנופש משפחתי מרגש (ונדיר...), וזו ההזדמנות הכי מתאימה להשקיע במיתוג רענן וקייצי שייתן לחוויה ערך מוסף וישדרג אותה בכמה רמות. האמת שכשהתחלתי עם הלוגו לא חשבתי להרחיב את המיתוג לסדר גודל כזה, אבל התיאבון בא עם האוכל ולא...www.prog.co.il
Google Search
www.google.com![]()
כללי - לוגו לחופשה משפחתי
חו"ד השם "מעגל" - אחדות ו"גל" מול גלי הים. לוגו 1. האות M של תחילת הלוג. צורה של 2 אנשים נותנים יד אחד לשני. (זה ניכר?) צורה של גל. לוגו 2. צורה של לב. ותפוח גרנד פרי מרענן. שום דבר לא סופי אשמח להערות איך לשפר. ואיזה הכי כדאי לעבוד. תודה.www.prog.co.il
תודה רבה!
אני מתכוונת למשהו חינמי
נראה לי קראו לזה אתנחתא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים