כללי לוגו לסדנאות קול ותנועה (נשים)

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה ניסיון ביצירת לוגו. אשמח להארות והערות (בעדינות בבקשה..:eek:). הם עוד לא בחרו שם, השמות זו הצעה שלי. בתודה מראש..

קבצים מצורפים

• לוגו קול.jpg
    KB 104.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ב, ו-ד ממש יפים, ב-ב' אולי עדיף להוריד ת'אליפסה ואת המשפט תרפיית קול ותנועה לכתוב למטה בשורה אחת
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, די.וי. שיניתי, איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו קול.jpg
    KB 103.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ב' ממש יפה . כל השאר קומפוזציה מידי מפוזרת הייתי הולכת על ב' משנה קצת את את המעברים בתוך העיגולים ליותר עדינים

• הוסף לסימניות
לדעתי הכיוון של ג' וד' טוב
האחרים מזכירים רפואה...

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות גם גלי קול, וגם כמו שתי דמויות רוקדות.. אולי כדאי לעצב את הדמויות אחרת, שיבינו יותר את הרעיון?

• הוסף לסימניות
לדעתי בא' וב' זה לא מעביר מסר של גלי קול
אלא יותר של התקף לב....

• הוסף לסימניות
רעיונות ממש יפים!

לייצוג גלי קול משתמשים בד"כ במשהו כזה:
moz-screenshot.png

הכי התחברתי ל-ג אחרי התיקון, אבל זה לא כל כך מתאים בעצם.
הפונט מאוד מיוחד.

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי ב' עכשיו ממש טוב,
רק תעבדי קצת על המעברים בעיגולים כמו שאמרה מלכה פ. וזה יהיה מושלם,
ודווקא אני ישר הבנתי שזה גם גלי קול וגם דמויות רוקדות ומאוד אהבתי את השילוב בינהם
מבחינתי חוץ מהמעברים לא צריך ליגוע....
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.. אריאלס, הקישור לא עובד. זה קישור נכון? אפשר להעלותו שנית? פסח כשר ושמח!

• הוסף לסימניות
מוזר, עשיתי העתק הדבק לתמונה
אולי עכשיו?

קבצים מצורפים

• Wikiquote-logo.jpg
    KB 12.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גם אני הבנתי מיד שזה גלי קול וגם דמויות רוקדות, לא נראה לי שזה הבעיה, ואכן, ב' נראה הכי לענין בעיני, בהצלחה!
<!-- / message --><!-- sig -->

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;373109:
גם אני הבנתי מיד שזה גלי קול וגם דמויות רוקדות, לא נראה לי שזה הבעיה, ואכן, ב' נראה הכי לענין בעיני, בהצלחה!
<!-- / message --><!-- sig -->
גם אני חושבת כך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה