כללי לוגו לסוכן רכבים, אשמח לתגובות.

• הוסף לסימניות
ניסיתי בתור חובבני, אשמח לקבל הערות.

קבצים מצורפים

• לוגו.pdf
    KB 271.5 · צפיות: 142
  • הוסף לסימניות
שינוי קטן שעשיתי, אשמח לתגובות

קבצים מצורפים

• לוגו (2).pdf
    KB 273.9 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
זה יפה, אבל מיושן. לא עושים היום תלת מימד בלוגו.

• הוסף לסימניות
הרעיון שזה כמו המספר רכב של האוטו, מוצלח.
אבל הייתי עושה את זה יותר מופשט. בלי הצללות והבלטות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפני להוריד את כל האפקטים
ואולי תנסה פונט אחר?
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לוגו (1).png
לא יודעת אם לזה התכוונתן.
בסופו של דבר אני לא גרפיקאית...
ניסיתי להבין.
אשמח מאד לתגובות שלכן.
עזרתן לי מאד!

• הוסף לסימניות
או כזה דבר?
לוגו.png

• הוסף לסימניות
בגדול עכשיו זה לא ממש לוגו, הפונט לא מתאים, צריך פונט יותר יציב וחלק, יותר מקצועי
הייתי מציעה לך לחפש השראות,צירפתי לך כמה כדי שתביני יותר את הכיוון לגבי פונט צבע וכו
stock-vector-car-logo-478333918.jpg stock-vector-letter-a-and-a-car-shape-ogo-suitable-for-automobile-business-501379243.jpg 1.jpg 2.jpg

• הוסף לסימניות
ממש תודה!
מנסה שוב!
עוזרת לי מאד עם התגובות שלך!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של לוחית הרישוי,
זה ייחודי ושונה.
אולי תנסי ללכת על זה בכל אופן עם קצת שיפוצים,
לשנות פונט, להוריד את המסגרת המקווקוות...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה