כללי לוגו לסטודיו קרמיקה

• הוסף לסימניות
הלוגו מיועד לפרוייקט הסיום בקורס עיצוב גרפי (בטח כבר נמאס לכם לשמוע את זה).

אני מעלה כמה אופציות, אשמח לשמוע את דעתכם המנומקת :)
תודה לכל המשיבים.

קבצים מצורפים

• Clay3-02.jpg
    KB 275.6 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נראה לי שבעברית כותבים קליי ולא כלי.
בכולופן יפה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;773924:
נראה לי שבעברית כותבים קליי ולא כלי.

זה אמור להיות משחק מילים שכזה, כי מדובר בחנות של כלי חימר...
לא מובן מספיק? כי בגרסאות הקודמות היה גם הכיתוב "כלים מעוצבים לבית", אבל חשבתי שהוא מיותר שם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! נראה לי הראשון הימני מספיק. את האיור אפשר להוסיף לדברים האחרים שתעצבי.
איזה פונט זה האנגלית?

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר! הפונט כל כך מדבר שהאיור מיותר לחלוטין. הצבעים נכונים, הפונט מעולה!

• הוסף לסימניות
משחק מילים מעניין!

• הוסף לסימניות
אם אפשר כמה מילים על הקונספט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;774046:
אם אפשר כמה מילים על הקונספט

ובכן,
הרעיון היה לקחת סטודיו לכלי קרמיקה (ויש הרבה כאלה פה באזור - בד"כ מדובר על מישהי שעובדת בבית ועושה מכירות קטנות, לרובן גם יש איזה מיני חנות בסטודיו עצמו, ורובן גם מנהלות חוגים לעבודה עם חימר במקביל) - ולנסות להפוך אותו למשהו "מעבר". לתת לו מיתוג יוקרתי יותר, מקצועי יותר, ולהפנות אותו לקהל יעד שיותר מותאם לאיזור פה - כלומר, לבעלי משפחות. שזה אומר: במקום למכור קעריות, מזוזות וסטים להגשה של תה - כלים קטנים למתנות - ללכת על דברים גדולים יותר. כלי הגשה שיכולים לשרת משפחות גדולות, ודברים פרקטיים שיפנו למי שבאמת צריך כלים יפים לאירוח, ולא סתם קישוט.

מקווה שאני מובנת :)

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
מובנת, מובנת :):):)
נראה אם הבנתי נכון:
כלי- בוטיק עיצוב קרמיקה לבית (עדין דרוש תמצות)
כלי- כלים בסגנון... (בעצם, איזה? אולי עתיק?)
העיצוב והייצור של כלי כולל כלי הגשה, כלי אפייה, צלחות, כוסות, ספלים, סירי קדירה, סירי חרס
בכלי, תוכלו ליהנות מיחס אישי ומרמת שירות גבוהה כשהמגמה היא הגשמת החלום העיצובי שלכם.

• הוסף לסימניות
שושי, בגדול זה כמו שכתבת.
אולי הייתי מנסחת "כלי - קרמיקה מעוצבת לשימוש הביתי" או משהו כזה, ו"כלים מודרניים בסגנון עתיק".

"כשהמגמה היא הגשמת החלום העיצובי שלכם" נשמע לי קצת מפוצץ בשביל העניין. אולי "בכלי, תוכלו ליהנות מיחס אישי ומרמת שירות גבוהה, ולתת סגנון וצבע גם לחיי היומיום".

• הוסף לסימניות
בעצם מה ההתלבטות? העליון הימני והשמאלי יפים. הימני יותר מודרני, השמאלי יותר עתיק.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!!!
הכי מוצלח זה העליון שמאל

• הוסף לסימניות
לוגו מצוין!
השם על כפל משמעותו, הפונטים, הצבעים...
בהתחלה נטיתי לכיוון השמאלי העליון, אך הכד לוקח יותר לכיוון של עתיקות, במיוחד עם פונט ים המלח, ומכיוון שהיא עושה כלי בית שונים, עדיף הימני העליון, שנותן את תחושת העבודה הידנית, בלי לצמצם לכלי מסויים דווקא, מה גם שהטיפוגרפיה מספיק חזקה לעמוד כלוגו ללא אלמנט נוסף.
ממש אהבתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה