כללי לוגו לסטודיו שלי.. הפעם כקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
בבקשה תגידו לי מה יותר יפה...

קבצים מצורפים

• yonatan.png
    KB 27.4 · צפיות: 0
  • yonatan1.png
    KB 14.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
העליון
אל אף שזה מאוד אנמי, צריך יותר חיות

• הוסף לסימניות
ודאי שהראשון,
אבל לוידעת עד כמה זה קשור המילה כשר

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא שחשוב לי בצורה הזו של הלוגו לומר שזה עסק דתי...

• הוסף לסימניות
לגיטימי לקבוע מהו קהל היעד איתו אתה רוצה לעבוד,
לא בהכרח שצריך לכתוב אתזה

• הוסף לסימניות
התחברתי לשני. מקורי יותר, נשמע מבטיח פחות מרובע.\
צריך לעשות משהו עם החץ. הוא דוקר מדי.

• הוסף לסימניות
העליון נראה טוב ונעים
הסגנון של השני די מיושן, צריך לשנות את המעבר לצבע רגיל
להסיר את סימן הקריאה ולשחק עוד קצת עם הטיפוגרפיה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
התחתון חייב עיבוד ומשחק,(לדוג׳ הורדת מעברים וטיפוגרפיה כפי שכתבו)
אך הוא בכיוון יותר מעניין, ויכול לצאת בסופו של דבר יותר מוצלח.

העליון כרגע נראה טוב מאד, אך אין כל קשר בין המילה ״כשר״ לעיצוב גרפי היא נראית ממש ״תקועה״ ולא מובן מה תפקידה, כך שממילא אם מורידים אותה וכפועל יוצא את הריבוע הכחול, הוא מאבד את העניין שלו, וכבר לא יראה יושב טוב כמו עכשיו...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אתה חייב לזכור שיותר מכולם, לוגו של גרפיקאי חייב להיות הכי מקצועי והכי יפה.
הלוגו גם מייצג אותך אך גם מייצג את טיב עבודותיך.

הייתי ממליץ קצת לשפץ את הלוגו. בתור התחלה תכתוב בגוגל גרפיקאים או משרדי פרסום ותראה איך נראים שם הלוגואים..

המון הצלחות!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה