כללי לוגו לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם

קבצים מצורפים

• לוגו סטודיולה.jpg
    KB 270.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אהבתי מס' 5

• הוסף לסימניות
ברור ש5

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד. אבל משדר ילדותיות משהו, ואני מתארת לעצמי שאת לא רוצה למתג את עצמך כמשהו ילדותי (אלא אם כן את פונה יותר לגנים, ביה"ס וכו').

נקודה שניה, לתשומת ליבך - את משתמשת ב-3 פונטים בלוגו אחד! זה לא תקין ולא מומלץ בכלל. אולי את הכל תעשי באותו פונט, ורק את ה"לה" באמצע תשני (את יכולה גם לתת משחק עם המשקלים, במקום לשנות פונטים)

רוב הצלחות!

• הוסף לסימניות
מספר 5...

• הוסף לסימניות
5 הכי יפה!
וגם לי הפריע ריבוי הפונטים..

• הוסף לסימניות
בטח 5
וסליחה על חוסר המקוריות :)
ותשני את הפונט של ה"עיצוב"

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את 3
5 קצת נדוש

• הוסף לסימניות
5 יפה מאד. אהבתי את השם, חמוד לגמרי. כדאי לנסות את המילה 'סטודיו' טיפה פחות שמן, שיהיה יותר אלגנטי, ואת המילה 'עיצוב' באותו פונט במשקל אחר, כפי שציינו קודמיי. בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
5 .

• הוסף לסימניות
שרית מאוד צודקת לגבי ריבוי הפונטים, מניסיון- זה יפגע בשם שלך ובשיווק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שהגיב
מה אתם אומרים עכשיו?
יש עוד מישהו שמרגיש שזה משדר ילדותיות?
כי מבחינתי הרעיון היה לשדר משהו נעים כיפי שנון וגם מקצועי..
תעזרו לי להתכוונן לזה?!
תודה!!

קבצים מצורפים

• סטודיולה 3.jpg
    KB 260.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
4. בגלל שיש בו רק 2 פונטים.
רק לא ברור מה העיטור אמור לשדר, חוץ ממשהו שרצית להוסיף.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
אהבתי את 4 רק ללא העיטור

• הוסף לסימניות
למה שלא תשאירי רק סטודיולה???

• הוסף לסימניות
גם לדעתי 5
ולשנות את הפונט עיצוב-קצת כבד מידי

• הוסף לסימניות
אז לאחר שעיינתי בעצותיכם הטובות
הלוגו התפתח עוד קצת...
תודה לכולכם אתם באמת עוזרים!
מה אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• סטודיולה4.jpg
    KB 249.2 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה