כללי לוגו לסטודיו שלי

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
מעבר לעיצוב גרפי אני גם מציירת על קנווסים גם ציורי ילדים וגם פסוקים עם עיטורים
והלוגו אמור לשמש אותי לכל הצרכים האלה...
אשמח לשמוע את דעתכם
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לוגו סטודיולה .jpg
    KB 104.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שילוב הפונטים והצבעים מעולה, כמו"כ התחושה מתאימה .

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!!.....ו...הצלחת לשדר!

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד ומשדר את מה שצריך רק צריך לעשות משהו עם העיטור הזה שעל הס' עכשיו זה נראה כמו קרניים...

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי.
לדעתי העיטורים מעל ה"ס" מאד חמודים. נראה כמו שפן חמוד!

• הוסף לסימניות
מהמם. לדעתי להקריב את העיצוב ל-ל'ה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לא לשנות.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!
בקשר לקרניים אני גם חושבת שכדאי לשנות קצת- לעדן...

• הוסף לסימניות
עכשיו זה כבר עומד טוב ובקשר לקרניים אני אהבתי עניין של טעם.
אולי טיפה לשנות לסגול עז יותר כי זה נוטה קצת לחום
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי!
גם את השם וגם את העיצוב...
עלי והצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה