כללי לוגו לסלון כלות

• הוסף לסימניות
הלקוחה אוהבת עדי בלבן, לי זה נשמע קצת מאולץ אז החלטתי לנסות להראות לה אפשרות אחרת...

קבצים מצורפים

• לוגו ADI-02.jpg
    KB 25.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מאוד עדין
אני חושבת שהמונח
סלון כלות וערב - לא נכון
לגבי הצבע הייתי בוחרת בצבע נקי, זך
תכלת, סגול
הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלבומית;754860:
לגבי הצבע הייתי בוחרת בצבע נקי, זך
תכלת, סגול
הצלחה
הלקוחה אוהבת בוקט אדום

• הוסף לסימניות
יפהפה!
הפונט של עדי מתאים מאד
הפונט של הסלוגן בסדר, אולי עדיף משהו עם פחות זויות

• הוסף לסימניות
הורד האדום מיותר, מוזיל ופשוט לא שייך.
בחירת הפונט והצבע מצויינת. לא ורוד, לא תכלת. פשוט שחור על גבי לבן. נהדר.

עשית עבודה טובה, שיכולה להישאר ככה ולעבוד היטב.
אני הייתי מניחה את זה כמו שזה בצד, ואז עושה לזה קופי פייסט ומנסה לבדוק אם יש אפשרות ליצור מזה משהו עם אמירה קצת יותר ייחודית ומאופיינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;754874:
אני הייתי מניחה את זה כמו שזה בצד, ואז עושה לזה קופי פייסט ומנסה לבדוק אם יש אפשרות ליצור מזה משהו עם אמירה קצת יותר ייחודית ומאופיינת.

אני חוששת להשקיע יותר מדי זמן על זה כשבסופו של דבר יש סיכוי שהיא תשאר בשלה.
אבל משום מה לא הולך לי לשחק עם המילים עדי בלבן...
ה-ל' וה-ן גורמות לי לחוסר איזון משום מה.
משהי יכולה לעזור לי בעניין??

• הוסף לסימניות
התחלה מצויינת!!
השושנה קצת מוזילה

הצלחות, מחכה להמשך...

• הוסף לסימניות
"עדי בלבן" כשם או המילה עדי בצבע לבן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;754990:
"עדי בלבן" כשם או המילה עדי בצבע לבן?
כשם.
היא כתבה שהאותיות ל' ו- ן' מפריעות לה...

• הוסף לסימניות
דוקא זה נחמד

• הוסף לסימניות
תיקון + סקיצה נוספת

קבצים מצורפים

• לוגו ADI-02.jpg
    KB 26.5 · צפיות: 13
  • לוגו ADI-03.jpg
    KB 25.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גם העברית מאוד יפה....רק פונט אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה