כללי לוגו לספרית\פאנית\מאפרת

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
אפתח במגילות::cool:
אחותי בקשה ממני לעצב לה לוגו למקצוע שלה. מאחר וזה לא התחום שאני עוסקת בו ביום יום אני צריכה את הערותיכם והארותיכם הבונות כדי לייצור מהסקיצה 'משהו' ובהמשך הפרסומת.
אני מעלה לפניכם את הסקיצה הראשונית, אני לא יודעת איך להמשיך מנקודה זו.:confused:
מה שכן, היא רוצה שהלוגו יכיל את האותיות של שמה: FL

תודה מראש...

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 74 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
לא רע בכלל!!!
ה- fl לא הכי קריאים וברורים בעולם, אבל נראים נפלא לדעתי. גם התנועה שלהם והזרימה, משדרים קלילות של שיער. לי בכל אופן.
היפה לך טבעי. אולי אפשר לנסות לשחק איתו קצת "הטבע יפה לך" ואח'
בהצלחות

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאד.

אבל...
כשהיא תהיה מותג עולמי היא לא תצטרך לכתוב את שמה / שם העסק
כרגע, כדי שידעו במי מדובר צריך שם.

• הוסף לסימניות
תודה לכם. אתם מעודדים אותי.

• הוסף לסימניות
איך נראה לכם הכיוון הזה? יותר טוב?
הלוגו הקודם היה מעניין מהקטע ש ה-FL יצרו יחד את האות H שזה כמו HAIR

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הראשון יפה הרבה יותר, אבל עדיין דורש שיפור , אולי לנסות לסדראת האותיות שיהיו יותר ברורות

• הוסף לסימניות
ת'אמת, אני קצת תקועה.:eek::eek:
עכשיו האותיות יותר מודגשות?
ואיך הצבעים?

קבצים מצורפים

• לוגו3.jpg
    KB 82.7 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
צבעים מדהימים, אם כי הורוד הזורח לא כל כך קשור לתחום, הלוגו יפהפה!

• הוסף לסימניות
למה וורוד זורח לא מתאים? (ד"א דגמתי את הצבע מתמונה של אודם...)
אם כן, איזה צבעים הייתם שמים?

• הוסף לסימניות
שחור עם טורקיז, סגול כהה, משווים מראה יוקרתי יותר, יתכן שזה רק ענין של טעם...

• הוסף לסימניות
תודה על שיתוף הפעולה!!
O.K. איזה מהצבעים הכי מתאימים? האם יש לכם רעיונות והצעות לשדרוג הלוגו?

קבצים מצורפים

• לוגו 4.jpg
    KB 83.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לדעתי הראשון הכי יפה קלאסי וקו חלק
הבאים אחריו פחות..

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון הכי יפה קלאסי וקו חלק
הבאים אחריו פחות..

• הוסף לסימניות
טוב, אז אלך עם הראשון רק שאשמח לשמוע מכם על איזה צבע ללכת והאם הלוגו מספיק או שחסר לו משהו.
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהסגול הכי מתאים למרות שאני אוהבת יותר את הכחול...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של הלוגו. כיון יפה מאד. (עתידך לגדולות!!)
הצבע הורוד על אף שהוא אינו משדר פאנות. מתאים יותר מכיון שהוא נותן לך אופציה מענינת ושונה. מגוון. הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה