כללי לוגו לעורך דין

• הוסף לסימניות
עורך דין שרוצה שהאותיות שלו ישתלבו בלוגו בצורה סולידית אני מעלה קובץ רציתי לשאול איזה לוגו עדיף
או המלצות לשיפור

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-07-23 at 12.45.58 PM.png
    KB 50.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לדעתי דוגמא2 יותר מתאימה היא מצד אחד מאוד משדרת עורך דין ומצד שני היא יותר מעניינת מהראשון (עדיף את הצבעוני)

יפה מאוד!!:)

• הוסף לסימניות
הראשון משדר יותר סולידריות וגם רשמיות, כמובן ללא הלב, אני לא רואה מקום ללב..
השני, הרעיון מתאים והביצוע יפה, השאלה אם מייצג רשמיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שובל אש;1710852:
הראשון משדר יותר סולידריות וגם רשמיות, כמובן ללא הלב, אני לא רואה מקום ללב..
השני, הרעיון מתאים והביצוע יפה, השאלה אם מייצג רשמיות.
ברור שבלי הלב
הלב זהו סימון מה שאני אוהבת יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;1710891:
ברור שבלי הלב
הלב זהו סימון מה שאני אוהבת יותר

חשבתי כך אך משום שראיתי שהעלית כפול אז..
אם כך, תלכי עם הלב שלך..
ד.א. אז את יכולה לתת לו את הראשון ולומר לו שהכנת חלופה נוספת בסגנון אחר ותראי למה יתחבר. אחרי הכל זה הולך להיות בבלנק שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 456;1710824:
לדעתי דוגמא2 יותר מתאימה היא מצד אחד מאוד משדרת עורך דין ומצד שני היא יותר מעניינת מהראשון (עדיף את הצבעוני)

יפה מאוד!!:)
תמיד בלוגו יש להכין גם צבעוני וגם שחור לבן לראות איך זה מתקבל בשחור לבן כי לעיתים אין צורך בהדפסה צבעונית אז זה צריך להראות טוב בשור לבן (לדוגמא בפרסום בעיתון שחור לבן וכד׳)

• הוסף לסימניות
אם הראשון יותר יפה אז איזה מבינהם הימני או השמאלי יש שינוי קל בינהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רינת;1710910:
תמיד בלוגו יש להכין גם צבעוני וגם שחור לבן לראות איך זה מתקבל בשחור לבן כי לעיתים אין צורך בהדפסה צבעונית אז זה צריך להראות טוב בשור לבן (לדוגמא בפרסום בעיתון שחור לבן וכד׳)

ברור, עד שהסבת את תשובת ליבי לא שמתי לב שיש הבדל בין הימני לשמאלי, אהבתי את השמאלי.

• הוסף לסימניות
הלקוח בקש עם שילוב זהב אני מעלה מספר לוגואים על אותו בסיס עם שינויים קלים אשמח לקבל חוות דעת

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-07-28 at 10.35.55 AM.png
    KB 62.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מה קרה אין הצעות ייעול ותגובות?

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את השורה של השם שלו, למשהו פחות סריפי.
ובאופן אישי, אהבתי את 1

• הוסף לסימניות
ממליצה על 1 בצבע מעט יותר כהה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1715779:
ממליצה על 1 בצבע מעט יותר כהה.
הבעיה היא שצבע זהב מאד קשה לעשות בדפוס לפעמים אם מוסיפים יותר כהות בדפוס זה יוצה ירוק
יש לך גוון של זהב כהה שיוצא יפה בדפוס?

• הוסף לסימניות
כרגע לא
אבל זה לא כזה נורא.

• הוסף לסימניות
רינת
אהבתי את 2 וגם את 5
בקשר לפונט אולי באמת יש מקום לשינוי
עלי והצליחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה