כללי לוגו לעורך דין

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי הלוגו. הלקוח ביקש דווקא את האותיות במחובר וכן, הצבע לא סופי.

קבצים מצורפים

• לוגו - בנימין חדד.pdf
    KB 218.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הניקיון
בקשר לצבע - הלבן חזק מידי

תעלה את הקובץ..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
הייתי מוותר על המשולש.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
צמצם רווחים בין השורות
את השורה התחתונה הייתי מנסה לרשום מתחת לשם, בלי ככ הרבה קרנינג

חלקי המשולש מיותרים לדעתי
נסה לבדוק קיצור הקו החותך

• הוסף לסימניות
המשולש והקו הם אזכור למאזניים, זוהי בעצם התמודדות עם דרישת הלקוח שגם רוצה יוקרתי ושונה וגם מכתיב דעה ברורה.
יותר טוב כך?

קבצים מצורפים

• לוגו - בנימין חדד.jpg
    KB 15.1 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
הנה..
משום מה הוא לא מעלה לי תמונות גם בערכי RGB, מדוע?

קבצים מצורפים

• לוגו - בנימין חדד.pdf
    KB 215.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י starup;403325:
המשולש והקו הם אזכור למאזניים, זוהי בעצם התמודדות עם דרישת הלקוח שגם רוצה יוקרתי ושונה וגם מכתיב דעה ברורה.
יותר טוב כך?

ואעפ"כ ללא המשולש זה ממש טוב.

• הוסף לסימניות
לא בדיוק משדר מאוזניים, לא הקו, ולא המשולש........

• הוסף לסימניות
חסר לי משהו...
זה נראה צורה אקראית שהולבשה על אותיות אקראיות. אני בטוחה שהשקעת מחשבה. אבל זה ממש לא נראה. כי זה פשטני וחסר מעוף. ו- לא מסמל כלום. (אני משום מה לא רואה אזכור למאזניים)
למה האותיות באנגלית שונות משם העורך דין בעברית?
תסתכלי פה להשראה. לי זה עוזר המון. http://logopond.com/search/

• הוסף לסימניות
דווקא נראה לי כיוון מעולה. בלי המשולש.
שיר - למה האותיות באנגלית שונות מהשם בעברית?

• הוסף לסימניות
אפילו אם אתה/הוא מתעקש על קו שיזכיר מאזנים, צריך קו עם יותר זרימה ועם עובי דינמי. כמו שזה עכשיו, זה נראה קו של סקיצה שעזבו אותה באמצע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;403547:
דווקא נראה לי כיוון מעולה. בלי המשולש.
שיר - למה האותיות באנגלית שונות מהשם בעברית?

כי בנימין חדד זה B C או C H אבל בטוח לא B I (אולי יש פה משהו שלא הבנתי?)

• הוסף לסימניות
אז אני רואה שבאמת פספסתי משהו...
קיבלתי הודעה פרטית ממשתמש נחמד שידע אותי שכן כתוב שם H...
או קי... יש דברים שלוקח זמן להבין... (במיוחד אם זה לא ברור...)
אז אולי כדאי (בנוסף להערות שלי לעיל) לתת רווח בין שני בפסים של ה-H ולעבות את הפס באמצע שיתן תחושה של H אמיתית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה