כללי לוגו לעיצוב מטבחים

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם בבקשה
מדובר בעסק לבניית מטבחי יוקרה (בהתאם לדרישות ועיצוב הלקוח.)
איך השם, העיצוב והצבעים?
עוד שאלה, מה אתם רואים בלוגו?

קבצים מצורפים

• 123-01.jpg
    KB 619.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ברור שרואים את שני הארונות העליונות
(או עיניים עצומות):D
סתם..

עדין, ומתאים לתחום העיצוב.
התרשמתי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד!
אני הייתי מדגישה בבולד את המילה IN

• הוסף לסימניות
אלגנטי ועדין, אם כי לא הייתי הולכת על הקטע של "דלתות", כי זה מתבקש גם ב-D ושם הרי לא תעשי. ולכן זה מפריע בעיניי לאיזון. חוצמזה- מעולה!

• הוסף לסימניות
את המטבחים לשים באמצע.
לדעתי ה- - לא בולטים כל כך לאפיון של משהו עם מטבח.
הייתי הולך על צבעים יותר בולטים

• הוסף לסימניות
לדעתי יש כאן אחלה עבודה. אני רואה קלאפות עליונות.
ממש בקטנה- אני מרגישה עיוות בחלק הפנימי של ה-O. כאילו משהו בפינות צורם או עבה מדי או לא חלק מספיק.
אני סקרנית לדעת לפי מה בחרת את הצבעים? אלו לא צבעים קלאסיים של מטבחים

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לדעת מה עומד מאחורי הלוגו הזה. אפשר לבקש שיתוף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noch100;1014972:
לדעתי יש כאן אחלה עבודה. אני רואה קלאפות עליונות.
ממש בקטנה- אני מרגישה עיוות בחלק הפנימי של ה-O. כאילו משהו בפינות צורם או עבה מדי או לא חלק מספיק.
אני סקרנית לדעת לפי מה בחרת את הצבעים? אלו לא צבעים קלאסיים של מטבחים
הצבע הסגול במיתוג העיסקי נתפס כצבע יצירתי, מתחכם וייחודי. מה שדי רציתי לשדר ללקוח.
בלי קשר, הצבע הסגול נמצא הרבה בקטע היוקרתי. ראי ערך "אחים חדד" וכו'.
נכון שסגול הוא לא הקלאסה של המטבחים אבל הוא די אופנתי בנגיעות קלות. אני אישית מכירה מטבח חדש כזה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1014985:
מעניין אותי לדעת מה עומד מאחורי הלוגו הזה. אפשר לבקש שיתוף?
או קיי, אז ככה, בשום עצמו של העסק קיים איזכור לשם של הבעלים. (GOLD) ללא קשר לכך שהמילה שייכת לתחום היוקרה, (עניין שהלקוחה הדגישה מאד והיה חשוב לה שיופיע)
המילה IN מבטאת את העדכניות והחדשנות של המטבחים. הצירוף יחד של שני המילים מעלה קונוטציה "מטבחית" מאזכר את הנושא של "בילד אין".
זה בגדול לעניין השם.
בחירת הצבעים ראי בנ"ל.
רצינו לוגו נקי, עם קשר קל למטבח אבל שלא יתפס כלל לתחום המזון. העניין של הידיות משתייך אך ורק לחלק העיצובי של המטבח.
מספיק שיתוף??:D

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד.
ולהערות...
לא משדר לי מספיק לוגו אולי משום שהפונט מדי דק (למרות שזה מאד אלגנטי)
תנסי אולי להדגיש את הIN

לגבי הצבעים- אולי כדאי לבחור בחום עתיק ובז'....:eek:
אני אהבתי את הצבעים! השינוי מרענן.

ה O לא נראית טבעית.

עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל מדי עדין, לדעתי זה לא מראה יוקרה אלא פשטות, חסר באותיות הרבה,
תנסי קצת לשחק עם האותיות אולי הבלטה או הצללה, וכן תשני את המילה התחתונה לגופן אחר
כדי שיתקבל קצת אפקט מעניין,
מקווה שלא הפרעתי, אני רק רוצה להועיל, בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
אני דוקא התחברתי מאד מאד!
הצבעים משדרים את העדכניות,
וגם העיצוב הנקי,
האזכור הקליל למטבח מתאים מאד ולא "מכביד" על הנקיות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון מצוין
הצבעים מתאימים ליוקרה וקו נקי
הפונט בכיוון מתאים.
הבעיה היא בהתעגלויות של הפונט, הן מפריעות לראות כאן ארונות מטבח שאמורים להיות בעלי זויות מכל הכיונים. וכן ההתעגלויות לא כל כך מסתדרות עם הידיות המהוקצעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה