כללי לוגו לעמותה שחלק מפעילותה ישיבות מתמידים לצעירים וכדו'

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות והערות...

קבצים מצורפים

• נתיבות אשר.pdf
    KB 192.2 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
לא העלית לוגו אחר לפני כמה ימים?
מבין האפשרויות הימני למטה הכי טוב
ההוא עם הכובע לא בא בחשבון (אא"כ זה חנות כובעים)

• הוסף לסימניות
כנראה שמדובר על אותה עמותה...

והם כנראה החליטו לבקש עיצוב מכמה גרפיקאיות...
עושה הרגשה לא נעימה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meravush;385230:
והם כנראה החליטו לבקש עיצוב מכמה גרפיקאיות...
עושה הרגשה לא נעימה...

אם זה משהו כמו מכרז אז טוב.

אם הם לא דיברו איתך על זה מראש (גם לגביי התשלום)
הייתי מציעה לך לדבר איתם ולבדוק את העניין.

• הוסף לסימניות
קטעים.
אני עשיתי להם גרפיקה, לוגו, בלנק, פנקסים. והכל כבר מוכן ---
באו, לקחו, שלמו. מענין מה הענין שלהם.

• הוסף לסימניות
משהו פה ממש מוזר.....
meravush<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_385180", true); </SCRIPT> כדאי לך לברר לפני שאת ממשיכה, הרי לא הגיוני שישלמו ל2 גרפיקאיות על אותם דברים.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;385603:
משהו פה ממש מוזר.....
meravush<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_385180", true); </SCRIPT> כדאי לך לברר לפני שאת ממשיכה, הרי לא הגיוני שישלמו ל2 גרפיקאיות על אותם דברים.....
בהצלחה!

לא נראה לי שהם תכננו לשלם לשניהם.

שכחת שזו עמותה ?:)

• הוסף לסימניות
אבל הם כבר שילמו לאחת.. אז למה שהם ילכו למישי אחרת? מילא לפני.. אבל אחרי? הרי הם לא ידפיסו הכל מחדש..

• הוסף לסימניות
לכו תבינו ראש של לקוחות.
יש לי גם לקוח כזה שפנה לעוד מקומות להצעת מחיר אחרי שכבר שילם לי מקדמה. אז אני לא עושה לו כלום עד שלא חוזר אלי עם אישור שרוצה להמשיך לעבוד. ומעצבן שזה תלוי באוויר ואין לי מושג אם לתייק את זה בארכיון או לא.

זה החלק הלא נעים של עבודות הגרפיקה - הלקוחות.

• הוסף לסימניות
הראשון והרביעי / חמישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה