כללי לוגו לעמותה

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם!
האם מספיק ברור השם? האם הצבעים טובים?
תודה רבה!!!!!!
הוספתי בהמשך עוד סקיצות...

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 38.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, אהבתי את 1, נראה לי שכדאי לישר את הכיתוב, ואולי גם ב-ל' להכניס למעלה שיראה יותר לב ופחות כמו מכשיר רפואי
בקשר לצבעים אולי ירוק וכתום?
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עוד....

קבצים מצורפים

• לוגו 2.jpg
    KB 57 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הרעיון נחמד ויפה
רק שהפונט נראה עצמאי וזה מוריד מהערך (זה נראה אנמי) לכן כדאי לשנות לפונט
מעוצב ע"י חברה ולדעתי במקום ירוק לשנות לכחול יש בצבעים האלה כחול-כתום גירוי
מסוים

• הוסף לסימניות
רק אני לא קלטתי מה שם הארגון?

• הוסף לסימניות
ארגון ללב

גם אני לא הצלחתי לקרוא את שם הארגון
אולי תנסי לשחק עם סופי הל'
בלי לסובב את הבסיסים שלהם.
גם אני מצטרפת בענין הפונט. הוא לא מספיק עוצמתי.

קבצים מצורפים

• kk.jpg
    KB 87.1 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;468467:
גם אני מצטרפת בענין הפונט. הוא לא מספיק עוצמתי.
יש לך אולי הצעה לפונט (מפונטביט?)

• הוסף לסימניות
אם את רוצה משהו שובב קצת - אולי מוסקיטו או פלמינגו ויתכן שגם פיטריה יכול ללכת טוב.
אם משהו כבר יותר- אמרלד, החלוצים, טוקסידו.
תלוי מי הלקוח ומה מטרת הארגון.
המון הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה