כללי לוגו לעמותת "כתונת פסים"

• הוסף לסימניות
אוהבת לראות את הגמישות המחשבתית שלך.
הלוגו השני יותר משדר את ערכי הארגון. והוא ממש יפה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם!!!
לפחות יש לי חלק במשהו
בטח שיש... זה לא היה מובן?!
תודה רבה לכולכם על העיצות ההערות, הארות והחוות דעת, זה כל כך עוזר וכיף שיש את האפשרות הזאת...

• הוסף לסימניות
מנסה...
בעיקרון האידיאלים העיקריים של העמותה הם חסד ותורה.
(החזקת אברכים, תמיכה לישיבות, גמחי"ם, תרומות ליתומים ואלמנות, לנזקקים ומשפחות ברוכות ילדים, פעילויות לילדים, תמיכה בנוער במצוקה ועוד.. בקיצור הרבה הרבה למען הציבור ולמען החזקת תורה)
ניסיתי בכל אופן ללכת על אייקון...
אז חסד ותורה זה מה שרציתי להביע.. אבל אני עדיין לגמרי לא סגורה על עצמי.. (מקווה שאני לא עושה ההיפך מהחייאה למת שמת בניתוח...)
מה אומרים? כיוון, עיצות והערות בשמחה! ....
אהבתי!
הרבה יותר יפה מהקודם, וגם הרבה יותר מבטא!
מהקודם לא הבנתי כלום על מהות הארגון!
מקסים, לכי על זה!

• הוסף לסימניות
מקסים! שדרוג משמעותי. עבודה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
ואווו לפי כל מה שפרטת על העמותה עכשיו

אז ברור ללכת על הלוגו עם האייקון

ממש אהבתי - את מוכשרת!

• הוסף לסימניות
הלוגו מקסים מבחינה טיפוגרפית!

לטעמי הסמל מיותר והורס את המקצועיות של הלוגו.
א. בגלל שהוא מאד "מפורט" ולא מספיק מופשט...
ב. מכיון שמדובר ברעיונות "לעוסים" ויש צורך בהרבה עבודה כדי ליצור מהם סמל ברמה גבוהה.
ג. מכיון שצורנייותו לא מתכתבת עם הקו הטיפוגרפי המהקצע שבחרת...

נסי:
- או לפשט לפשט לפשט לפשט... :) את הסמל (לדוגמא להוריד את הדפים של הספר/ ליצור תחושת אנשים מעיגולים בלבד וכדו')
- או ליצור סמל מרובע (עם פינות עגולות - בסגנון של הפונט) בצד ימין של הלוגו, איזה אייקון מופשט בצורה שלא תפגע בטיפוגרפיה של הלוגו.
- או להשאר רק עם הטיפוגרפיה עם איזה קאצ' קטן לבידול.... (הפסים כדוגמא הם רעיון טוב אבל לא לשם הזה... כי הכפילות של ה"פסים - פסים" יוצרת הרגשה לא נכונה למסר- אבל אני מתכוונת לאיזה קאצ באותיות שיתן משמעות/תחושה נוספת: הארכה/ הגבהה/חיתוך מעניין של איזה אות וכדו')
המון המון המון הצלחה! יש כאן הרבה פטנציאל... :)

• הוסף לסימניות

ב. מכיון שמדובר ברעיונות "לעוסים" ויש צורך בהרבה עבודה כדי ליצור מהם סמל ברמה גבוהה.

נסי:
- או לפשט לפשט לפשט לפשט... :) את הסמל (לדוגמא להוריד את הדפים של הספר/ ליצור תחושת אנשים מעיגולים בלבד וכדו')
- או ליצור סמל מרובע (עם פינות עגולות - בסגנון של הפונט) בצד ימין של הלוגו, איזה אייקון מופשט בצורה שלא תפגע בטיפוגרפיה של הלוגו.
- או להשאר רק עם הטיפוגרפיה עם איזה קאצ' קטן לבידול.... (הפסים כדוגמא הם רעיון טוב אבל לא לשם הזה... כי הכפילות של ה"פסים - פסים" יוצרת הרגשה לא נכונה למסר- אבל אני מתכוונת לאיזה קאצ באותיות שיתן משמעות/תחושה נוספת: הארכה/ הגבהה/חיתוך מעניין של איזה אות וכדו')
מסכים עם כל מילה.

לא חייבים ללחוץ פה איזה חידוש (ואפילו בלי משחק באותיות). אם יוצא יוצא.
יש הרבה כוח בפשטות. כי כשזה נכון זה נכון וזהו.
בייחוד בעמותות ומוסדות זה מוסיף חשיבות ומכובדות.

ועד עצה קטנה הייתי משווה את המרחק בין המילים (כתונת ופסים) למרחק בין האותיות שבכל מילה.
זה כל הכיף במשחק היפה שעשית בין המשקלים והצבעים.

• הוסף לסימניות

נסי:
מסכים עם כל מילה.

בייחוד בעמותות ומוסדות זה מוסיף חשיבות ומכובדות.

ועד עצה קטנה הייתי משווה את המרחק בין המילים (כתונת ופסים) למרחק בין האותיות שבכל מילה.
זה כל הכיף במשחק היפה שעשית בין המשקלים והצבעים.

תודה רבה על הפירוט, מחכים מאוד!
לגבי האייקון, זה בדיוק היה השיקול שלי, רציתי לשדר משהו יותר מכובד מאשר אייקון מקובל.. אבל לפי התגובות הבנתי שזה (איקון) ה'מקובל' ואולי כדאי לי כן ללכת על המקובל...
שם העמותה בלי איקון לדעתי נראה טוב, אבל היו כאלו מהצד שראו ואמרו "זה יפה מאוד אבל.. זה לא לוגו" (אני יודעת שהם טועים כי הם לא מבינים אבל.. רוב הציבור הוא כזה..) ואני בדילמה למי לשמוע.. אז כשראיתי את התגובות כאן על הלוגו השני ישר הבנתי שכן, אין מה לעשות זה מה שהיום רוצים לראות..
לגבי שאר הערות, גם לקחתי לתשומת ליבי...
ושוב, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
סתם לא היה לי מה לעשות

מה כתוב פה?

פסים.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט, מחכים מאוד!
לגבי האייקון, זה בדיוק היה השיקול שלי, רציתי לשדר משהו יותר מכובד מאשר אייקון מקובל.. אבל לפי התגובות הבנתי שזה (איקון) ה'מקובל' ואולי כדאי לי כן ללכת על המקובל...
שם העמותה בלי איקון לדעתי נראה טוב, אבל היו כאלו מהצד שראו ואמרו "זה יפה מאוד אבל.. זה לא לוגו" (אני יודעת שהם טועים כי הם לא מבינים אבל.. רוב הציבור הוא כזה..) ואני בדילמה למי לשמוע.. אז כשראיתי את התגובות כאן על הלוגו השני ישר הבנתי שכן, אין מה לעשות זה מה שהיום רוצים לראות..
לגבי שאר הערות, גם לקחתי לתשומת ליבי...
ושוב, תודה רבה!

גם אם את חושבת ללכת על האייקון ייש לך עוד עבודה עליו:
א. שצורניתו תתכתב עם הקו הטיפוגרפי.
ב. לפשטטטטט... אותו מאד....

כי בצורתו כרגע...הוא עוד לא הגיע ל"מעצבים לך שלמות".. :). ויש לך את זה אז חבל...

• הוסף לסימניות
שם העמותה בלי איקון לדעתי נראה טוב, אבל היו כאלו מהצד שראו ואמרו "זה יפה מאוד אבל.. זה לא לוגו" (אני יודעת שהם טועים כי הם לא מבינים אבל.. רוב הציבור הוא כזה..) ואני בדילמה למי לשמוע..
תפקידו של הציבור זה לא להעריך לוגו אלא להעריך את הגוף או העסק שהלוגו מייצג.

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה.

בייחוד בעמותות ומוסדות זה מוסיף .
כל זה נכון כשמכירים את העמותה/חברה כמו עזר מציון ועוד
אבל כשזה משהו לא מוכר מה מעבר לשם מבדל אותם מעוד אלפי עמותות כשזה בלי איזשהוא רעיון מעבר לשם בלוגו.מקווה ששאלתי הובנה

• הוסף לסימניות
כל זה נכון כשמכירים את העמותה/חברה כמו עזר מציון ועוד
אבל כשזה משהו לא מוכר מה מעבר לשם מבדל אותם מעוד אלפי עמותות כשזה בלי איזשהוא רעיון מעבר לשם בלוגו.מקווה ששאלתי הובנה
שאלתך בהחלט נכונה ומאתגרת.
זה נושא גדול מאוד ואני רק אעלה כאן כמה נקודות למחשבה ודיון.

א. יש להבחין בין כל תחום ותחום, למשל: לא דומה עמותה למותג בתחום האפנה או המזון.

ב. בידולו של כל מותג (וגם עמותות וגופים בכלל זה) הוא קודם כל ע"י סוג הפעילות שלו לעומת המתחרים.

ג. בידול נוסף הוא ע"י יח"צ ונוכחות בולטת בשטח ובמדיה.

ד. לפעמים מיתוג פשוט ועדין משרת טוב יותר את העסק או העמותה כאשר התנאים שלעיל מתקיימים. הוא משדר מכובדות וביטחון עצמי.

כמובן שאייקון זכיר ומבודל תורם אך כאשר הוא אינו כזה יש לדון האם הוא תורם או להפך ומה המשקל לכל צד.

• הוסף לסימניות
שאלתך בהחלט נכונה ומאתגרת.
זה נושא גדול מאוד ואני רק אעלה כאן כמה נקודות למחשבה ודיון.

א. יש להבחין בין כל תחום ותחום, למשל: לא דומה עמותה למותג בתחום האפנה או המזון.

ב. בידולו של כל מותג (וגם עמותות וגופים בכלל זה) הוא קודם כל ע"י סוג הפעילות שלו לעומת המתחרים.

ג. בידול נוסף הוא ע"י יח"צ ונוכחות בולטת בשטח ובמדיה.

ד. לפעמים מיתוג פשוט ועדין משרת טוב יותר את העסק או העמותה כאשר התנאים שלעיל מתקיימים. הוא משדר מכובדות וביטחון עצמי.

כמובן שאייקון זכיר ומבודל תורם אך כאשר הוא אינו כזה יש לדון האם הוא תורם או להפך ומה המשקל לכל צד.

תודה רבה על התשובה המפורטת,מחכימה מאד

• הוסף לסימניות
תפקידו של הציבור זה לא להעריך לוגו אלא להעריך את הגוף או העסק שהלוגו מייצג.

נו.. ו.. ? הלוגו הוא המייצג את העסק לכן הוא צריך להראות 'לענין' במבחינת הציבור, לא?! (אולי לא הבנתי אתכם כמו שצריך?)

בכל אופן תודה רבה על הסיוע והעיצות המחכימות, אעשה חושבים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה