כללי לוגו לעסק שלי

• הוסף לסימניות
שלום
החלטתי שה"לוגו" הקודם שלי לא טוב אז עשיתי משהו חדש
GFX DESIGN זה השם שאני תקוע איתו כרגע (אין לי זמן לשנות את כל הניירת, בנק וכו') בקיצור GFX זה קיצור של GRAPHICS
אז מה אתם אומרים? צריך לשנות משהו או זה בסדר. הקו שלי הוא נקי בד"כ.

תודה מראש

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 68.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אם זה הקו, ואלו הנתונים, הייתי ממליץ על הראשון, פשוט וישר.
לגבי 3 ו-4, לא נראה לי שיש טעם להפריד את הצבע של ה-D כי אין לזה משמעות מיוחדת במקרה זה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך בדיוק זה קיצור של graphics אבל לא משנה...
מבין מה שהעלית הייתי הולכת על הראשון. ללא ספק המיוחד מכולם.

• הוסף לסימניות
הפונט יפה , השילוב של האותיותfx מעינין ומרכז את העיןלשם לכן הd עם השרבוט בחוץ לא מענין במיוחד אפשר שהיא תתרומםאון תתחבר לe משהו לא מסתדר איתה,
לגבי הצבעים יפה אבל ההיתי צובעת רק את הדיזיין בצבע ירוק,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;346477:
לא הבנתי איך בדיוק זה קיצור של graphics אבל לא משנה...
מבין מה שהעלית הייתי הולכת על הראשון. ללא ספק המיוחד מכולם.

בעולם (לא אצלכם בארץ) משתמשים עם GFX כקיצור לגרפיקס

• הוסף לסימניות
מה שסניתי עם הD לעשות מן יציאה מהמרובעות (אולי ללא הצלחה)
האם הצבעים בסדר? והאם כדאי להשתמש עם הD התחתון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;346485:
בעולם (לא אצלכם בארץ) משתמשים עם GFX כקיצור לגרפיקס

אני יודעת שבדר"כ לוקחים את האותיות חוץ מאותיות הניקוד או יוצרים משהו שהצליל שלו נשמע דומה (למשל הFX נשמעים כמו "פיקס"שזה הסיומת של "גרפיקס" השאלה שלי היא לאן נעלמה הR???
זה לא אמור להיות GRFX?

מצד שני מחיפוש קצרצר בגוגל אני רואה שזה אכן מקובל, אז אם היה אשכול "אנגלית תקנית" הייתי שואלת את השאלה הזו שם...

• הוסף לסימניות
לדעתי השיני הכי טוב- הראשון משדר מידי מלכותיות עם הזהב והשלישי והרביעי- אין סיבה מיוחדת להדגששה של הD

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את ה-D, בהחלט משדר מעוף ויציאה מהמסגרת.
מצטרפת לדעות ש-1 הכי מוצלח. נקי וברור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה