כללי לוגו לעסק של מיחשוב וטכנולוגיה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם והכוונותיכם על סקיצות הלוגויים הבאים. איזו סקיצה הכי נראית לכם, ומה לגבי הצבעים, רעיונות לייעול ועוד. מתנצלת על ריבוי הסקיצות;)
תודה מראש למסייעים!

הדגשה: כתבתי שם פרטי במקום משפחה, כי לא קבלתי את אישור הלקוח

קצת העל הלקוח:
הלקוח בעל עסק עצמאי בתחום המחשוב. העסק שלו כבר קיים למעלה מ20 שנה, ועד היום הוא עבר עם 2 לקוחות ענקיים מהציבור החרדי.
כרגע הוא מעוניין להרחיב.
יש לו ידע עצום בכל נושא המחשוב והטכנולוגיה כולל: תיכנות, הרכבת מחשבים, תפעול מערכות, פתרון בעיות ועוד ועוד.

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו.png
    KB 322.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכון, אני באמצע לערוך. פתאום חשבתי שאולי זה לא בסדר שלא שאלתי את הלקוח אם אני יכולה להעלות את שמו בפורום כזה גדול. אני עורכת בלי משפחה ומעלה מיד.

• הוסף לסימניות
עכשיו צרפתי את הקובץ.
מדגישה שוב: שם פרטי פעמיים, פעם אחת במקום המשפחה, לצורך תצוגה בפרוג:)

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על הסגנון של 2 אחד מהם... זה נראה הכי מרשים מבחינתי

• הוסף לסימניות
הכל ממש מוצלח.
אהבתי את 2.
מבחינת הצבעים - אולי 2ב.
קשה להחליט.

• הוסף לסימניות
סקיצות טובות.
נראה בכיוון טוב רק את הטורקיז להחליף לכחול כהה.
וכן המשפט להציב מתחילת השם ועד סופו (שלא יזלוג החוצה...)
2 נראה טוב אבל צריך מעט ליטוש כדי שיתפוס את העין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1440817:
סקיצות טובות.
נראה בכיוון טוב רק את הטורקיז להחליף לכחול כהה.
וכן המשפט להציב מתחילת השם ועד סופו (שלא יזלוג החוצה...)
2 נראה טוב אבל צריך מעט ליטוש כדי שיתפוס את העין...

איך למשל היית מלטשת? את יכולה לכוון אותי למה התכוונת?

• הוסף לסימניות
הכיוון של 3 ושל 1 הכי טוב,
3 ג. לדעתי
תלכי אולי על אפור יותר כהה,
אם את רוצה שהעסק ישדר מקצועיות כמו שאת אורמת על הלקוחתהפכי את זה להכי מינמלסטי שאפשר,

• הוסף לסימניות
3 א!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסדרה של 3

• הוסף לסימניות
מקסים הרעיון של החץ בתוך הA.
(אני חושבת שאם את הולכת על 3 לא כדאי שתוותרי עליו)

• הוסף לסימניות
3 א' הכי טוב לדעתי, תחום ונקי מכולם.

• הוסף לסימניות
זה מצחיק, אבל הדפסנו אתמול משהו דומה לזה עם האותיות A ןR בסגנון של 1 שיש מין גל שמחבר את 2 האותיות.

• הוסף לסימניות
1א עם הדגשה בטקסט למטה כמו 2א
נראה הכי יציב ומאוזן

• הוסף לסימניות
בעיצוב של 3 החיבור בין 2 ה-A יוצר גם את האות M.
אם במקרה (?) שם משפחתו מתחיל במ'.
אז זה ממש מתאים.
אבל אם לא... מה הרעיון? (אולי מ של מחשב :) ... )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה