כללי לוגו לעסק

• הוסף לסימניות
בעבר נעזרתי פה עם הפורום, אשמח לעשות זאת שוב..
יש לי בראש לוגו ואני צריכה רק גרפיקאי/ת שפשוט תוציא אותו לפועל.

מישהו מכם עושה דבר כזה?
אם כן המחיר לכן (רעיון מוכן) יורד?

אשמח מאוד להצעות מחיר כאן או באישי.

שבוע טוב
ותודה מראש!

• הוסף לסימניות
למי ולמה זה מיועד?

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מוכן, לא טוב?? :(

• הוסף לסימניות
רעיון מוכן לפעמים קצת מסבך :)

• הוסף לסימניות
התשובה היא, שזה מאוד מאוד תלוי!
וגם אם יש לך רעיון מוכן, עדיין זה לא אומר שהגרפיקאית היא רק ביצועיסטית.

התפקיד של הגרפיקאית לכוון אותך ולהגיע ביחד איתך למשהו מקצועי שייצג אותך נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1073056:
רעיון מוכן לפעמים קצת מסבך :)
מוכן, לאחר עמל ויגיעה. וד"ל...

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור. ניתן לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
תודה לכוווווולכם.
ב"ה אני כבר בתהליכים.
תתפללו..............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1073217:
תודה לכוווווולכם.
ב"ה אני כבר בתהליכים.
תתפללו..............
אני מקווה שזו לא תפילת שוא :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה