כללי לוגו לעצמי אם כבר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בס"ד
ב"ה אני מתחיל ללמוד גרפיקה, במסגרת לימודי הכנתי לוגו, שאם כבר, אולי ישמש לי.
אשמח לחוו"ד:

קבצים מצורפים

• לוגו קובי.JPG
    KB 41.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השלישי הכי נחמד לדעתי

• הוסף לסימניות
השלישי נחמד מאוד,
נסה להוסיף צבע..

• הוסף לסימניות
לוגואים חמודים
השלישי מעניין יותר..

• הוסף לסימניות
דוקא אני אהבתי את השני.

• הוסף לסימניות
גם דעתי השלישי יפה..
לטעמי תוסיף צבע ללוגו..

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נחמד ביותר, אבל אולי פונט יותר מקצועי ישדרג. או אפילו קצת צבע.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של השלישי ואני שמחה שאתה מתחיל ללמוד ב"ה גרפיקה, כי שילוב של קופי + גרפיקה זה שילוב מנצח.
שוב, הרעיון של השלישי נהדר, אבל לא נראה רציני מספיק בגלל העקמומיות של הב'.
אולי רק תגדיל את הב' או תגביה אותה, או תשנה לה צבע, או שתנסה ללכת על קוB רייטר.
בהצלחות רבות
(בטח תשנה את הלוגו עוד עשרות פעמים, ככל שתתפתח)

• הוסף לסימניות
רעיון יפה.
אולי כדאי לרשום את זה בשתי שורות רצופות כך שייראה מעין קוביה. זה יסתדר עם המילה קובי?

• הוסף לסימניות
עד שיבוא הכתוב ..... ויכריע ביניהם!

ברור?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;421971:
קוB רייטר.
בהצלחות רבות
(בטח תשנה את הלוגו עוד עשרות פעמים, ככל שתתפתח)
קודם כל תודה, אבל אני חושב שאם אני אעשה קוB רייטר כל הקטע של הקובי-קופי יהרס, לא כן?
נ.ב. אני מקווה בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה