כללי לוגו לעצמי. אשמח להארות והערות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אשמח להכוונה מקצועית
ולכמה שיותר תגובות
ללוגו לסלוגן, לפונטים, לאובייקטים וכו'..
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• לוגו.JPG
    לוגו.JPG
    KB 46.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני לא מקצועית, לא בעיצוב ולא בקופי אז קחי בגבול את ההערות....זה סתם מהנסיון שלי...

השעון לטעמי יותר מוצלח מהחץ...
תימרון נשמע יותר טוב מתמרה או טומרו...
לגבי הסלוגן (וגם השם) - אני חושבת שמעבר לליזרוק שם וסלוגן צריך לעשות פה המון חשיבה של מה את, מה מיחד אותך, על מה את רוצה לשים דגש...
אם נניח בחרת להשתמש בתמרה שזה השם שלך - אולי במקום מובילים תכתבי מובילה....שזה משהו יותר אישי..
אבל שוב תחשבי מה את רוצה להדגיש...

• הוסף לסימניות
"תימרון"
"מובילים אותך להצלחה"
זה ממש ממש שם מוצלח ביותר לעניו"ד

רק צריך לעבוד טוב על לוגו שיהיה מקצועי כמו שצריך

• הוסף לסימניות
פגשתי כבר קרדיט בשם "תמרונים", לא יודעת אם זה יפריע...

• הוסף לסימניות
דווקא ממש אהבתי את הרעיון של TOMORROW
הסלוגן "לא שם" עדיין אך בהחלט בכיוון... גם הלוגו ממש דורש עבודה.
אגב, אם יש בלוגו חץ -
הוא חייב להפנות לכיוון הקריאה
אחרת הוא מורה על הליכה אחורה ולא התקדמות.

הבעיה עם טומורו -
שאם קהל המטרה שלך לא דובר אנגלית לא מומלץ שם באנגלית,
בציבור שלנו זה בד"כ פחות תופס.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, - אשמח לעוד...
החץ בכיוון זה כי רציתי גם ליצור את האות G שזהו תחילת שם משפחתי..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, את צריכה להיסגר על השם ועל הסלוגן.
אם זה בשבילך, זה משהו שאת צריכה להחליט לבד.
לא בודקים אם זה נראה טוב על הנייר, אלא אם זה באמת מביע את מי שאת.

ואם כבר העלית גרסאות שונות- אם את לא רוצה לקרוא לעסק שלך על שמך, אז אין סיבה לשים את ראשי התיבות. אם אני רואה עסק שקוראים לו "תמרון" (שאגב, לא הבנתי איך הוא מתקשר לגרפיקה) ויש שם אותיות TG אני מייד שואלת את עצמי "מה הקשר?"

• הוסף לסימניות
מסורבל מידי צריך שהיה משהו נקודתי שכל מי שרואה אותו יודע שזה קשור לאותו מעצב

שימו לו ללוגו שלי בחתימה כליל ביותר בלי הרבה יותר מידי באלגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה