כללי לוגו לעצמי...הערות והארות.

• הוסף לסימניות
האמת שהלוגו הזה היה אמור להיות עבור חברת צבעים(http://www.prog.co.il/showthread.php?t=253296)..אבל כל כך אהבתי אותו..שהחלטתי שזו הזדמנות שסופסוף הסנדלר(אנוכי)לא יילך יחף! ופשוט, אפילו לפני ששלחתי להם את הסקיצה הפכתי אותו לשלי.
חסר עוד כמה ליטושים אחרונים אבל זה הרעיון בגדול.

מה אומרים?איך אפשר לשנות? לשדרג?
ומה ניראה לכם הסלוגן שהכי מתאיםפ?
אני חשבתי בכיוון של כרטיס צד אחד עם קווי מתאר בלבד
וצד שני עם צבע... משהו שישדר שאני נותנת את הנגיעות שלי והופכת "עיצוב משעמם" למלא חיים וצבע..

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!

ואגב...למה cc? פשוט קיצור של השם שלי..chagit cohen

קבצים מצורפים

• כרטיס.jpg
    כרטיס.jpg
    KB 189.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בעיני, קשה לראות את זה בתור מילה אחת. לא מספיק זורם. זה נראה studi.
למה את לא משתמשת ברעיון שיש לך בפרופיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Beccy;1992729:
בעיני, קשה לראות את זה בתור מילה אחת. לא מספיק זורם. זה נראה studi.
למה את לא משתמשת ברעיון שיש לך בפרופיל?

הוא כבד לי מידי

איך אפשר לדעתך לעשות אתזה יותר ברו?

• הוסף לסימניות
הקודם שלך יותר אהבתי
לפחות מה שרואים כאן..
מה שכן הייתי משנה את הצבעים
אבל הדוגמא הזו קצת חסרה

• הוסף לסימניות
יש לו באמת משהו יותר מתוק ומזמין מאשר הלוגו הקודם, אבל לדעתי הפונט לא מספיק....
אהבתי את "מעצבת באהבה" נשמע לי קצת יותר טוב "עיצוב באהבה"
הדוגמא הראשונה נראית הכי טוב מבחינת הזרימה - עם הקו הדק. הייתי מצמצמת את הרווחים בין המילים

• הוסף לסימניות
תודה לכולם..
עוד התלבטות שיש לי היא לגבי השם..
1 סטודיו סי סי
2 דאבל סי
שתיהם יהיו כתובים באנגלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סומסומדיה;1992834:
יש לו באמת משהו יותר מתוק ומזמין מאשר הלוגו הקודם, אבל לדעתי הפונט לא מספיק....
אהבתי את "מעצבת באהבה" נשמע לי קצת יותר טוב "עיצוב באהבה"
הדוגמא הראשונה נראית הכי טוב מבחינת הזרימה - עם הקו הדק. הייתי מצמצמת את הרווחים בין המילים

תודה על הביקורת הבונה..לקחתי לתשומת ליבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה