כללי לוגו לעצמי.. ממש התחלתי רק הבסיס לייעוץ

• הוסף לסימניות
ממש בהתחלה, אני יודעת שדרושה עוד המון עבודה אני רק זקוקה לחוות דעת של החברים בפורום לגבי הפונטים ובכלל הכיוון.

קבצים מצורפים

• לוגויצירה.jpg
    KB 400.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה! ועוד בשביל התחלה...
3-מענין
5-עוצמתי.

• הוסף לסימניות
איזה כיף.. תגובה סוף סוף:)
מה לגבי הפונטים, איזה מהם עדיף?
הצבעים? אמורים לשדר נגיעה ציורית ו.. אומנות כשילוב עם הפן הגרפי.(עד שאמצא הגדרה טובה יותר)

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על 4 בגוונים של 5
יש עוד עבודה אבל יפה

• הוסף לסימניות
קודם כל זה מאוד מקורי אני הייתי הולך על 4 עם הפונט של 3. בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש חמוד!
אני הייתי הולכת על הפונט של 4
בצבעים של 5 - זה יותר עוצמתי!
ומסדרת את המפגש בינהם...

• הוסף לסימניות
נחמד!
רק הפונט של 4, בלי ספק!
היצירה- בצבע בורדו. ואת הכיתוב התחתון הייתי שמה למטה, מתחת לצורה כי נוצרת שמה התנגשות, מפריע מאוד...
הצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה לכולם על התגובות..אני ממש מעריכה כל גרפיקאי כאן בפורום שמקדיש מזמנו לשדרג עבודות של אחרים (ומאמינה שגם אתם מרגישים כך) ואין לכם (בעצם יש לכם) מושג כמה זה עוזר! עכשיו סוף סוף אפשר ללכת לישון ולהסתער מחר בבוקר על המחשב בחדוות יצירה;)- כל הארה נלקחה במלוא תשומת הלב והרצינות. אי"ה אני מקווה להעלות מחר משהו שיתקרב לתוצאה המוגמרת, בזכותכם..
תודה.

• הוסף לסימניות
הכיוון של הלוגו חמוד מאוד.

לתשומת לבך,
לי זה היה נראה במבט ראשון לוגו של חנות לעבודות יצירה (בית היצירה, צורה וצבע, הכל לגן וכד')
כנראה בגלל השם "יצירה",

• הוסף לסימניות
<TABLE id=post537583 class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center><TBODY><TR vAlign=top><TD style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" id=td_post_537583 class=alt1><!-- / message -->

</TD></TR><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid" class=alt2>
user_online.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid" class=alt1 align=left><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE id=post537583 class=tborder border=0 cellSpacing=0 cellPadding=8 width="100%" align=center><TBODY><TR vAlign=top><TD style="BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid" id=td_post_537583 class=alt1><!-- / message -->

</TD></TR><TR><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 1px solid" class=alt2>
user_online.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #bfbfbf 1px solid; BORDER-LEFT: #bfbfbf 1px solid; BORDER-TOP: #bfbfbf 0px solid; BORDER-RIGHT: #bfbfbf 0px solid" class=alt1 align=left><!-- controls --></TD></TR></TBODY></TABLE>
הכיוון של הלוגו חמוד מאוד.

לתשומת לבך,
לי זה היה נראה במבט ראשון לוגו של חנות לעבודות יצירה (בית היצירה, צורה וצבע, הכל לגן וכד')
כנראה בגלל השם "יצירה",

שתי שאלות ונתחיל מהסוף..
כשכותבים לי "חמוד", למה מתכוונים?:)
ושאלה שניה: האם העובדה שמדובר בסטודיו לעיצוב גרפי באה לידי ביטוי או לא?

• הוסף לסימניות
רוצה עוד חוות דעת בבקשה..

אגב אשמח לחוות דעת נוספות מחברי הפורום. נראה שעמוס כאן הבוקר, לא?:)

• הוסף לסימניות
בעיני, לוגו של סטודיו לעיצוב - צריך קודם כל בעיקר לשקף את סגנון העיצוב.
חלק מהפונטים שבחרת משדרים סגנונות שונים.
את זו שיודעת מה הכי ישקף את הסגנון שלך.

לטעמי - הפונט שבדוגמא 1 - הכי מיוחד בהקשר הזה.
אבל לא מסתדר טוב עם הפונט של הטקסט שמתחתיו.
לגבי התורה - אני מאד אוהבת אותה
אבל כדאי לך לקחת בחשבון שיש בה שני גוונים מאד דומים והם יעלמו בהדפסות שונות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הצבעים. מאד עדין.
הייתי הולכת על צורה של 3, אבל משנה את הפונט למשהו יותר יצירתי (אולי ים המלח) ומורידה את הכיתוב "סטודיו..." יותר למטה כי לא רואים אותו.

• הוסף לסימניות
הערה קטנה-
תכניסי את כל הטקסט בתוך העיגול רקע הפנימי.
תנסי אולי לשלב 2 צבעים - לרקע ולטקסט.
זה יתן יותר עוצמה וקונטרס.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי שתי צבעים.
הבורדו הזה עם סגלגל או כתמתם.
כמובן שלא צבעים זועקים, אלא מאותו טון של הצבע שבחרת כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה