כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
אני בשלבי עבודה לעשות לוגו לעצמי
אבל אין לי ראש לחשוב על הסלוגן יש לכם רעיונות???
בבקשה תנו לי קצת.
קצת רקע: עורך מצגות וסרטים ומעצב גרפי
יש לכם משהו בראש? כי נגמרו הרעינות.
(עם יש למישהו לוגו בסגנון שלי אז אפשר לעלות לי להשראה)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
117 צפיות ואין שום תגובה????????????????????????:rolleyes:?:(:(:(:mad::mad:
נו בקשה זה דחוף ביותר.:confused::confused:

• הוסף לסימניות
מה הבעיה
פשוט לוקחים כמה ביטויים מתוך הרשימה הבאה:

- אומנות העיצוב והוידאו
- עיצוב בזווית אחרת/שונה
- בסטייל אחר
- כשיוקרה ועיצוב נפגשים
- סטודיו מיתוג ועיצוב תדמית
- ברמה אחרת
- בקו נקי וחדשני

שמים אותם בתוך כספת
נועלים
זורקים את המפתח לים
זורקים את הכספת לים

ואז חושבים מה התועלת שתהיה ללקוח מהשירותים שלך - בדרך כלל זה מילה אחת.
כותבים סלוגן קצר ופשוט שמסביר את התועלת הזו ומכיל את המילה הזו.

לדוגמה: אני מוכר פיצה.
התועלת: טעים.
הסלוגן: הפיצה הטעימה בעיר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לראות את החיים אחרת.

לראות את החיים היפים.

• הוסף לסימניות
תודה.
יש אולי עוד משהו?

• הוסף לסימניות
זוית קצת אחרת..

• הוסף לסימניות
עיצוב מזוית שונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה