נכתב ע"י Line;1128246:אני לא גאון בעיצוב 'לוגויים'..
ראשית, אין בכל האמור מטה, שום רצון לפגוע חלילה אלא אך ורק ביקורת בונה...
אבל לדעתי הלוגו לא משדר מספיק מקצועיות, צריך אולי להשקיע טיפה ולחשוב מעבר למחשבה הרגילה והפשוטה... בפרט שאת גרפיקאית והלוגו משדר אותך...
תחשבי אם זה לוגו לעצמך את לא מעוניינת להחליף לוגו כל שנה אלא זה אמור לרוץ איתך בעז"ה לאורך זמן.. זה נראה לוגו של מתחילים (סליחה)
צריך לחשוב על לוגו שכל הזמן ישדר עכשוויות אז כדאי להשקיע יותר מחשבה..
בהצלחה..
אם תחליטי לשנות.. תעלי כדי שנוכל להתרשם...
נכתב ע"י blueberry;1128259:מקובל לעלות את התיקונים בהודעה חדשה ולא לערוך את הראשונה.
החדשים יותר טובים, רק תלוי במה שאת מעוניינת לשדר-
חלקם קלילים יותר, וחלקם יציבים יותר.
לגבי האנגלית- נראה לי שזה לא מאוית נכון.
נכתב ע"י נ פלוס;1128060:שלום
-
אני גרפיקאית מתחילה....
אני מנסה לעבוד על לוגו לעצמי
מה אתם אומרים על זה?
הייתם בוחרים בעברית או אנגלית?
הצבעים בסדר??
עדיף סמל או לוגו?
יש לכם עוד רעיונות?
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים