כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
לדעתי ה-T ברורה רק בגלל שראינו גם עוד וריאציות עם T קטנה. למתבונן לראשונה זה ייראה כמו "גרפיזי".

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים
זה עוזר לי מאוד
לגבי הלוגו
שיניתי:

קבצים מצורפים

• לוגו לעצמי.jpg
    KB 561.8 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נראה יותר טוב

• הוסף לסימניות
האחרון שעלית מעולה! מיד ראיתי שזה גרפטי, לא צריך י' אחרי הT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1196671:
האחרון שעלית מעולה! מיד ראיתי שזה גרפטי, לא צריך י' אחרי הT

זה לא כבד מידי?

• הוסף לסימניות
תוסיפי צבע ותראי איך זה

• הוסף לסימניות
אם לא הייתי רואה את השרשור, הייתי בטוד שזה גרפיד. הT יותר מידי לא מאוזנת ויוצרת תחושה של האות ד'.

ועוד דבר - ה-T לדעתי מנותקת מה"גרפי", כדאי שהרווח יהיה זהה לרווח שבין שאר האותיות.

• הוסף לסימניות
תירצה
הלוגו השתפר לטובה!

• הוסף לסימניות
מקסים תרצה, ואהבתי את הצבעוניות בקודמים.

הצלחות ענקיות!!

• הוסף לסימניות
אני יות ראהבתי בלי הי' בסוף, אבל ברור שהכרטיס הזה יותר יפה מכולם! עיצוב יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נחמד!
שימי לב שהטקסט למטה לא ממש מיושר טוב לאמצע.
אולי תעבירי את כל הטקסט מיושר לימין של הכרטיס ..

• הוסף לסימניות
מצא חן בעיניי הכרטיס ביקור שלך ויש בו פוטנציאל .. לכן אני מנסה לתת לך עוד רעיון תרצי בבקשה ולא זרקי לפח...

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור גרפי.jpg
    KB 48.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ואת הפונט של המייל תשני למשהו שיתאים לעברי כמובן שיישאר ברור לעין.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
אבל נראה לי שה-י' אחרי ה-T לא שייכת.

• הוסף לסימניות
עוד נסיון- תודה על חוות דעתכם

היה נראה לי שהטי לא מובן בשום צורה אז ניסיתי אולי כך

קבצים מצורפים

• כרטיס2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אם הוספת i אז כבר מה הקטע של כל הסיפור?
תכתבי גרפיטי הכל בעברית וזהו.
אם השילוב יוצא מעניין ומובן, מילא. אם לא - אבדת את כל הקטע.

• הוסף לסימניות
אין באמת שום קטע להוסיף I ה T אמור להיות מבוטא באופן עצמי וזה מה שיוצר את ההמשך של העברית..
אבל האמת זה לא הכי מובן בתור גרפיטי, כלומר יש כאלו שיצר קופץ להם גריפיטי ויש כאלה שיקראו את זה כגרפיט'..
אז תעשי מה שאת מרגישה.. תורידי קודם את הI ואחרי זה תחשבי אם את משאירה את הT או רושמת הכל בעברית או באנגלית ותנסי אלמנט אחר..
סתם רעיון.. תקראי לזה בשם שלך באנגלית יש לך אותיות יפות בשם ואת יכולה לשחק איתם יפה.. (גם השם יפה כמובן :)
בהצלחה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צא;1198199:
אם הוספת i אז כבר מה הקטע של כל הסיפור?
תכתבי גרפיטי הכל בעברית וזהו.
אם השילוב יוצא מעניין ומובן, מילא. אם לא - אבדת את כל הקטע.

נכון , אתה צודק,
וזה?

קבצים מצורפים

• כרטיס2.jpg
    KB 721.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
איך מעלים את הקובץ בפתוח, בלי צורך לפתוח לבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Line;1198210:
אין באמת שום קטע להוסיף I ה T אמור להיות מבוטא באופן עצמי וזה מה שיוצר את ההמשך של העברית..
אבל האמת זה לא הכי מובן בתור גרפיטי, כלומר יש כאלו שיצר קופץ להם גריפיטי ויש כאלה שיקראו את זה כגרפיט'..
אז תעשי מה שאת מרגישה.. תורידי קודם את הI ואחרי זה תחשבי אם את משאירה את הT או רושמת הכל בעברית או באנגלית ותנסי אלמנט אחר..
סתם רעיון.. תקראי לזה בשם שלך באנגלית יש לך אותיות יפות בשם ואת יכולה לשחק איתם יפה.. (גם השם יפה כמובן :)
בהצלחה..

לא אוהבת שימוש של השם באנגלית, אני ישראלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה