כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית כמעט
איך הכיוון?
איך הרעיון?
איך הביצוע?
אשמח מאד לקבל חוות דעתכן/ם המקצועית

קבצים מצורפים

• לוגו גיטי.png
    KB 7.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
בלי קשר ללוגו, שהוא נראה יפה מאד, קפץ לי המשפט בול פגיעה. נראה לי עדיף בול קליעה, כי פגיעה היא מילה לא חיובית לעומת קליעה.

• הוסף לסימניות
הרעיון מעניין.

בשניה הראשונה קראתי "איטי"
רק אח"כ קלטתי שזה גיטי

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
הנה:

קבצים מצורפים

• לוגו ג.png
    KB 22.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד אבל למה הג' השנייה בגלל השם משפחה?

הייתי שם את הג השנייה מאחורי הגיטי

קליעה למטרה נראה לי הכי מסתדר

אולי תנסי שהאות ה של "למטרה" תהיה מקבילה ל י' שמעליה

• הוסף לסימניות
לדעתי הג ההפוכה מיותרת ומסרבלת

• הוסף לסימניות
תנסי אולי להפוך את הג השנייה ל G איך שהוא

• הוסף לסימניות
זה הלוגו הסופי ב"ה

קבצים מצורפים

• לוגו גיטי.png
    KB 20.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטל א;1411997:
זה הלוגו הסופי ב"ה

יפה מאד, הייתי מעדיפה בלי הילה. אפור או לבן.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שכדאי להוריד את ההילה. זה הופך את זה למעט זול.
יפה הרעיון להפוך את סדר השמות.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
ברור שזה לא הולך להופיע כך במציאות, (עם ההילה)
זה היה סתם קשקוש של רגע,

• הוסף לסימניות
איזה שינוי! יצא ממש מוצלח.
בול פגיעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה