כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
למה פרח? כי זה מעלה אסוסיאציות של יופי ושל פריחה, וכדי שהסטודיו יפרח, וכי פרח זה גימטריא דוד מרדכי...
אני הלקוח הכי קשה שהיה לי אי פעם. אתם מכירים את זה שלעצב לעצמך הרבה יותר קשה מאשר לאחרים?
אשמח לקבל הערות בונות על עיצוב הלוגו, תודה!

קבצים מצורפים

• פרח.png
    KB 26.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לדעתי יש בזה משהו סתמי, ילדותי וחסר בידול
כדאי שתכתוב על עצמך בריף בקטנה ואחרי שיהיה לך קונספט ואסטרטגיה
תתחיל לעצב ממקום מובנה.
כמובן רק לתועלת, כדי שיצא לך מיתוג מקצועי שמבטא אותך ובעיקר עם ייחודיות מותאמת אליך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה אבל נראה סטודיו של נשים.

• הוסף לסימניות
דווקא אוהבת מאד את הישן שלך.......

• הוסף לסימניות
א. נראה מאוד נשי. גם השם, גם הצבעים, גם העיצוב.
ב. לכתוב פרח ולשים ציור של פרח - לא מומלץ בלוגו. קח את עולם האסוציאציות צעד קדימה ותן קצת יותר עומק.
ג. כבסיס למה שכתבתי ב-ב' : מה ש-showow1 כתבה. בידול. יחודיות. מה מיוחד בך ובמה שאתה עושה? איזה פתרון אתה נותן שאין אצל אחרים?

• הוסף לסימניות
אני לא מעוניין לעשות את הרושם שאני משרד פרסום קטן. לא למדתי מיתוג פרסום שיווק וקופי ולא כל כך מעניין אותי התחום. אני מעצב. (ומעמד) אני מעוניין לתת את התחושה שאני עושה דברים יפים.
הפרטים לגבי מה אני עושה יהיו בפירסומים עצמם, כרגע מה שצריך זה רק את החותמת בצד, את הלוגו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה