כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
שלום,
הגיע הזמן...
אני מתעסק פחות בתחום העיצוב הגרפי, אך כמובן שאת הלוגו שלי אני עיצבתי...
לוגו לעצמי עבור עימוד ספרים, אמור לשדר מקצועיות אמינות ותוצר מושלם, הצלחתי?
אשמח לקבל הערות והארות, זה גם הלוגו הראשון שעיצבתי אי פעם, אז בכיף... תקטלו...
תודה רבה
שרגא
צפה בקובץ המצורף 253113

קבצים מצורפים

• 9.png
    KB 34.4 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלוגו מאוד יפה ומשדר מקצועיות

חכה לחיים בניסטי הוא המייבין כאן.....

• הוסף לסימניות
מדהים, אין מילים

• הוסף לסימניות
תשלב את הספר עם האותיות ממש יפה, צריך יותר קופי

• הוסף לסימניות
לוגו סולידי ויפה, הפונט מאוד מתאים לתחומי העיסוק שלך. בחירת הצבע נבונה.
ממליץ לנסות ולהצמיד את דפי הספר זה לזה כדי ליצור מראה יותר נאמן למציאות.
בסלוגן, נסה לשים • במקום |.

תעלה לנו סקיצות נוספות לראות אם יהיו!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזי;1754824:
תשלב את הספר עם האותיות, ממש יפה, צריך יותר קופי
תודה, ניסיתי באחת הגירסאות לשלב עם האותיות וזה לא נראה טוב, מה הכוונה צריך יותר קופי? במקום ה'עיצוב גרפי|עימוד ספרים|הפקות דפוס' לשים סלוגן? לא נראה לי שיש סלוגן אחד שיוכל לכלול בתוכו את כל העיסוקים הנ"ל
נכתב ע"י חיים בניסטי;1754878:
לוגו סולידי ויפה, הפונט מאוד מתאים לתחומי העיסוק שלך. בחירת הצבע נבונה.
ממליץ לנסות ולהצמיד את דפי הספר זה לזה כדי ליצור מראה יותר נאמן למציאות.
בסלוגן, נסה לשים • במקום |.

תעלה לנו סקיצות נוספות לראות אם יהיו!
בהצלחה!
תודה, אני ינסה להצמיד, למרות שאני חושש שזה פחות יראה ספר ויראה יותר גלים או משהו כזה, אני יעלה דוגמא...

עוד הערות..

• הוסף לסימניות
נראה מצוין, עדיף שהדפים מחוברים ביניהם.
נסה גם גרסה שהדפים גדולים יותר ומיושרים בצדדים שלהם למילה שרגא.
כמו כן תיישר גם את הסלוגן למילה שרגא.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה