כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
לוגו למיתוג עצמי.
אשמח לקבל הערות והארות.

קבצים מצורפים

• אילה לוגו.jpg
    KB 293.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מיוחד, לדעתי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

יש לי הסתייגות קלה מהאפקט של הקישקוש. על המסך זה נראה בסדר אבל בהדפסה זה מגביל.
מתחת גודל מסויים זה פשוט ייראה כמו תקלה/טישטוש בהדפסה. וחבל. לוגו טוב נותן את אותה תחושה בכל גודל.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתחושת הטשטוש מתקבלת גם בגלל הA העקומה, ואת זאת רואים גם בקטן, כמו בסמל שבצד שמאל.

• הוסף לסימניות
מעולה, מכל הבחינות.
אהבתי כמעט לחלוטין, לשם שנוי.

בין הלוגואים הכמעט בודדים שאפשר להתווכח איך נעים יותר לצפות בהם, בגודל מינימלי או מקסימלי, ודו"ק. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;352110:
אני חושבת שתחושת הטשטוש מתקבלת גם בגלל הA העקומה, ואת זאת רואים גם בקטן, כמו בסמל שבצד שמאל.
לא הבנתי, אם כך לדעתך זה טוב או לא?

• הוסף לסימניות
רק הגנתי עלייך מפני shia...
לוגו יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
אה, אוקי, תודה רבה.
ותודה רבה לכל המגיבים. תגובות ממש מחממות את הלב.

• הוסף לסימניות
אני גם אהבתי חוץ מאפקט הקשקוש, ושימי לב שבקטן בצד זה נראה שזה סתם מפוקסל ולא רואים את האפקט.

• הוסף לסימניות
לאור הערות על הקשקוש,
יש אפשרות להשאר עם הקשקוש,
אבל כשהוא יהיה בקטן לדוג' בקרדיט למודעה, אעשה אותו נקי בלי הקשקוש.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;352172:
לאור הערות על הקשקוש,
יש אפשרות להשאר עם הקשקוש,
אבל כשהוא יהיה בקטן לדוג' בקרדיט למודעה, אעשה אותו נקי בלי הקשקוש.
מה דעתכם?
אני עדיין בדעתי שהלוגו הנוכחי נראה מעולה ממש גם בקטן, בין אם אוחזים את אפקט הקשקוש ובין אם לא. ומכאן ועד מראה מפוקסל רחוקה הדרך, לענ"ד.

• הוסף לסימניות
הלוגו מיוחד במינו האמת היא שענין הטשטוש מפריע גם לי במיוחד כשזה קטן

• הוסף לסימניות
לוגו מאוד יפה, חלק מהמיוחדות שלו זה הקשקוש ולא כדאי לוותר עליו.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לנסות לעשות את ה'קשקושים' ב'לורד ארטליין עבה' במקום ב'עט', ואז הם יהיו גסים יותר וייראו קשקושיים גם בקטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;352280:
אולי אפשר לנסות לעשות את ה'קשקושים' ב'לורד ארטליין עבה' במקום ב'עט', ואז הם יהיו גסים יותר וייראו קשקושיים גם בקטן.
נראה לי שלהפך, כך הכל יראה כמקשה אחת. אבל אולי טועה. :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה