כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
גרפיקאית לשעבר ומעצבת פנים בהווה.
מתלבטת האם נכון לעצב לוגו לעצמי או לתת למישהו מקצוען שבתוך התחום כיום, לעשות את העבודה.
מצד אחד יש לי ידע בסיסי שזכור לי קלושות מהלימודים ועלות לוגו מקצועי היא גבוהה מאוד,
מצד שני, אולי אני נוגעת בדבר וזה לא יצא פיין.
מה דעתכם? האם הייתם מעצבים לוגו לעצמכם?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
גרפיקאית לשעבר ומעצבת פנים בהווה.
מתלבטת האם נכון לעצב לוגו לעצמי או לתת למישהו מקצוען שבתוך התחום כיום, לעשות את העבודה.
מצד אחד יש לי ידע בסיסי שזכור לי קלושות מהלימודים ועלות לוגו מקצועי היא גבוהה מאוד,
מצד שני, אולי אני נוגעת בדבר וזה לא יצא פיין.
מה דעתכם? האם הייתם מעצבים לוגו לעצמכם?

למעשה השאלה מתחלקת לשניים:
א. האם לעשות לעצמך כי את נוגעת בדבר.
ב. האם כדאי לעשות לוגו עם ידע בסיסי קלוש.

לגבי א.): תעשי משהו ותעלי לחוו"ד לאנשים ניטרליים וכדו'..
לגבי ב.): לאחרים את כן עושה? אז מה לעצמך שיהיה שונה?
https://www.prog.co.il/threads/חו-ד-למי-הייתם-פונים.395287/

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השאלה היותר עמוקה - האם את מחפשת מיתוג מקצועי שהלוגו הוא תוצאה של מחקר וניתוח אסטרטגי מדוייק, או שאת רוצה "העיקר שיהיה לי לוגו"

אם את רוצה מיתוג - תפני למעצב/ת מקצועי/ת

אם את רוצה "העיקר שיהיה לי לוגו" - זה תלוי ברמת הכישורים שלך- תנסי, תעלי לפורום ותראי מה יהיו התגובות

בכל מקרה בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגו משווק את עצמך, עד כמה אנשים בכלל יעיפו אליך מבט,
לכן בעצם העלות שלו יקרה---
זה שיש ידע בסיסי בגרפיקה, זה אולי נותן לך את האפשרות הטכנית ליצירת הלוגו,
אבל לוגו הוא הרבה יותר מסתם קשקוש באילוסטרייטור,
שזה רק השלב הטכני האחרון של תהליך המיתוג העצמי שלך ובניית אסטרטגיה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה