כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
אני לקראת סיום קורס עיצוב גרפי ורציתי להכין לעצמי לוגו בכיוון לעימוד ספרים
אבל אני מתלבט אם לרשום למטה" עימוד | עיצוב | ומיתוג" או "מעצב גרפי"
והאם זה בכלל מתאים
תודה מראש לכל המגיבים :)

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 178.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אולי לעימוד זה מתאים
אבל מאוד נראה לי שכדאי לערוך חשיבה מחדש

• הוסף לסימניות
ראשית, הייתי מציע לך לעשות חיפוש באינטרנט ובפורום על לוגואים, וללמוד קצת את הנושא. כדאי גם להסתכל על לוגואים של חברות גדולות ומוכרות, ולראות את הקווים המקבילים ביניהם.

אלו, לדעתי, עשרת כללי הברזל של עיצוב לוגו:

1. להסיר כל דבר שאינו הכרחי
  2. הלוגו אמור להיות קריא לכל אחד
  3. על הלוגו להראות טוב גם בשחור/ לבן
  4. וודא שהלוגו נראה טוב גם כשמשנים את הגודל שלו
  5. חשוב על המקומות ועל הצורות שבהן הלוגו יוצג
  6. אל תשתמש ביותר משני גופנים
  7. על הלוגו להראות יציב, ללא אלמנטים תלושים ונגררים
  8. הלוגו אמור להיות קל לתיאור
  9. הלוגו לא אמור להפריע ולמשוך את העין יותר מידי
  10. עיצוב הלוגו אמור להיות מאוזן וללא אלמנטים רבים ומורכבים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מבחינה דקדוקית...

כשכותבים בלי קוים מפרידים ניתן לכתוב "עימוד עיצוב ומיתוג"

כששמים קוים מפרידים רצוי להשמיט את ו' החיבור.

• הוסף לסימניות
אחינו..
פונט פשוט מידיי

• הוסף לסימניות
בס"ד
נחמד, אבל לא מספיק ללוגו.
תראה את הלוגואים של החברים כאן וקבל כיוון כללי
למעצב זה הכי קשה למתג את עצמו, וגם אחרי שהוא עושה את זה, לא תמיד סגור ב-100%,
וזה דווקא כיף שאתה יכול לעצב לעצמך בלי סוף
בהצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה