כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הלוגו???

• הוסף לסימניות
לא יודע למה אבל הכתום כאן יצא לי יותר כהה

• הוסף לסימניות
זה יפה, אבל זה יותר לוגו לאולם ארועים ולא לגרפיקאי

• הוסף לסימניות
לדעתי, תוריד את הקישוטים. הם מיותרים.

• הוסף לסימניות
בוא ברשותך, נתחיל מההתחלה:
במה אתה עוסק ומה אתה רוצה לשדר. הרי הגם שהלוגו ישמש אותך - הוא לא נועד עבורך, אלא עבור לקוחותיך. נמשיך הלאה: אני לקוח פוטנציאלי. מה האות T בתוך C גדולה ממנה + עיטור משתפל, בצבעי שחור וכתום אומר לי? כיצד הוא משכנע אותי שאתה גרפיקאי מקורי, מעצב מוכשר, יצירתי, מבין עניין..?
אשמח להבהרה.

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;619315:
אני לא אוהב את זה.
נראה לי שכדאי לחשוב על המשפט הזה עוד פעם....:rolleyes:

אני חושבת שבאמת יותר תתמקד במסר שאתה רוצה להעביר, ביחודיות שלך מאחרים, ואז יהיה לך יותר קל להחליט איך להביע א"ז באיזה צבעים, צורה, פונט ועוד, דווקא העיטורים זה רעיון חמוד רק כל המסר לא כ"כ ברור.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חבל, ראיתי באחד המודעות שעשית לשלום טויטו (..............................!)
איזה לוגו חמוד שלך שהיה בצד, השם שלך וסמליל חמוד לידו. לדעתי זה מוצלח. אל תשנה. (מה שהעלית פה ממש לא בכיוון)

• הוסף לסימניות
נהניתי, רואים שיש לך יצירתיות וחוש לאלגנטיות.
הייתי מתבסס על השני וממשיך ממנו.
דהיינו - את החלק שמעל הכיתוב "חיים טויטו", להפוך ליחידה עיצובית קטנה, מופשטת יותר,
משהו פשוט שיקרין רעיון וירשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה