כללי לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
אני מזה שנים מתעסק (ברמה חובבנית) בעימוד ובעיצוב,
בתחום של ספרים וחוברות (לעיתים גם כרזות),
עם חברים שלומדים בישיבות.

מזה הרבה מאוד זמן אני מתלבט אם ומתי לשדרג את זה לעסק.

שמו "צחינא מיא" (צמאתי מים בארמית, רומז לשמי צחי).
יחד עם הארמית שפונה לקהל הספציפי, אני מחפש סגנון שמשלב מוטיבים של רעננות, מיימיות וחדשנות.

ערכתי מספר נסיונות ראשוניים, אשמח לקבל הערות (אפשר להתעלם מהחיתוך הרשלני מסביב):

קבצים מצורפים

• LOGOIM1 - Copy (2).jpg
    KB 43.4 · צפיות: 19
  • LOGOIM1 - Copy.jpg
    KB 52.1 · צפיות: 20
  • LOGOIM1.jpg
    KB 28.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לדעתי עמוס מדי בשביל לוגו

• הוסף לסימניות
להוריד את ה"צחינא"
והוא נראה משעמם קצת
לשחק יותר -גדלים, צבעים
הצלחה

• הוסף לסימניות
לא יהיה מי שיפרשן את השם כמים מצחינים?

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב את ה"מ" עם ה"צ" בצורת בית או משהו....

• הוסף לסימניות
יופי שהחלטת ללכת על העסק כמקור פרנסה. יהי רצון ותצליח.
במחילה ממך, אבל לדעתי הלוגו כבד מידי ומשעמם. הכחול הולך עם פיננסיים או עם דגל ישראל
ולמה דווקא ארמית? ישיבות הם קהל היעד היחידי?
ה"צחינא" למי שאינו בקיא בארמית, נותן אסוציאציה שלילית לגמרי. הייתי מנסה שם חדש.
המשך לנסות ותראה גדולות בסיעתא דשמייא

• הוסף לסימניות
כן, אני עובד עם ישיבשר'ס שאני מכיר...
כרגע אין לי הבנה ותכנון בתחומים אחרים שאני מתכנן להתרחב אליהם.

• הוסף לסימניות
השם מיוחד :D
(גם אחרי התרגום לא הבנתי את הקשר לעיצוב גרפי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה