כללי לוגו לפאנית

• הוסף לסימניות
השני

• הוסף לסימניות
הראשון, משדר יוקרה, יותר רואים את הרעיון של האותיות

• הוסף לסימניות
אהבתי את 1.

• הוסף לסימניות
זו פאנית חדשה? כי אני מכירה כבר אחת בדיוק בשם הזה.

ולעניננו- שניהם מיוחדים, אבל השני משגע!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
יותר אהבתי את הראשון,
הנגטיב בשני לא עשוי מספיק טוב לדעתי.
הפונט הלועזי התחתון לא נראה מספיק טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1128321:
יפה מאד!
יותר אהבתי את הראשון,
הנגטיב בשני לא עשוי מספיק טוב לדעתי.
הפונט הלועזי התחתון לא נראה מספיק טוב

מה לא עשוי טוב בנגטיב? אשמח להסבר..

• הוסף לסימניות
השני. יש בו חן אנין.
מזכיר לי קופסה של פאה ושערות חתוכות.

• הוסף לסימניות
השאלה עד כמה יוקרה הלוגו צריך לשדר--
אם יוקרתי מאוד - הראשון חזק!! (קצת מוכר לי מאנשהו.)

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1128328:
מה לא עשוי טוב בנגטיב? אשמח להסבר..
לא הייתי אומרת שהוא לא עשוי טוב, אבל בד"כ משתמשים בנגטיב בלוגו כדי להבליט חללים בצורה חכמה. וכאן אני חושבת שזה פחות מתאים.

• הוסף לסימניות
שתיהם מגניבים, הראשון לוקח

• הוסף לסימניות
הראשון
הריבוע בשני קצת חונק...

• הוסף לסימניות
הראשון מקסים!

• הוסף לסימניות
2. מצויין
שפרי את הגופן.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה