כללי לוגו לפאנית...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממכם...תודה!!
מתחת לשם אמור לבוא איזשהוא סלוגן במקום מה שכתוב שם...

קבצים מצורפים

• logo copy.jpg
    KB 258.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
השערות יותר מידי חוזרות על עצמן, הייתי עושה רק ריקי עם השערות מתחת הק' ובלי ריבוע מסביב...
תנסי..

הכיוון בסה"כ טוב. הצלחות!

• הוסף לסימניות
הכל מיוחד
אני הייתי עושה את 5 אבל בלי השיער מתחת לק'
בכל מקרה מה שייתי עושה לא הייתי שמה פעמיים את השיער
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;530786:
השערות יותר מידי חוזרות על עצמן, הייתי עושה רק ריקי עם השערות מתחת הק' ובלי ריבוע מסביב...
תנסי..

הכיוון בסה"כ טוב. הצלחות!

כן..זה היה בנסיונות הראשונים שלי, שיחקתי עם השערות והשם. אבל זה היה נראה לי ריק מידי וחסר. טוב נראה מה הלקוחה תגיד...!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את 8!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
8 הכי טוב.
את בטוחה שאת רוצה לרשום בטקסט בהיר על רקע כהה?
זה לא כל כך פרקטי בעיצובים בהמשך. תחשבי למשל על הדפסת כרטיס ביקור: באיזו גודל יהיו הפונטים הלבנים והקטנים האלו? לא יראו אותם בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;530842:
8 הכי טוב.
את בטוחה שאת רוצה לרשום בטקסט בהיר על רקע כהה?
זה לא כל כך פרקטי בעיצובים בהמשך. תחשבי למשל על הדפסת כרטיס ביקור: באיזו גודל יהיו הפונטים הלבנים והקטנים האלו? לא יראו אותם בכלל.

את צודקת, מה את מציעה לי? אולי לנסות לשים את הטקסט מתחת למלבן, או בכלל לנסות בלי המלבן. רק עם השם ריקי והשערות......???

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם בצורה הזו...מה דעתכם???

קבצים מצורפים

• logo r.jpg
    KB 127.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כוון יפה.
לא הסתדר לי הפונט. ובלוגו כזה שכמעט הרוב זה פונט תנסי למצוא משהו שישתלב עם המילה ריקי יותר טוב.

• הוסף לסימניות
יפה, הרבה יותר טוב בלי הריבוע מסביב..
אהבתי את הסגלגל...- השלישי משמאל
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
דווקא בעיני האחרון המתאים ביותר
באמת הייתי מחליפה פונט וגם מנסה למצא צבע עשיר יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה