כללי לוגו לפאנית

• הוסף לסימניות
האם מובן למי הלוגו?
המשפט מובן? בעיני לא כל כך מוצלח, אשמח לשמוע חו''ד לגבי העיצוב והמשפט.
תודה ולילה טוב!

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 212.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יפה הלוגו. סלסול עדין שבעדינים, או כמו שקוראות לזה הפאניות:"תנועה".
צבע אותיות שמה של הפאנית נראה כי מוטב שיהיו שחורות ג"כ. (החום החולי הזה לא נראה ממן העניין)
לגבי המשפט למטה, באמת לא הבנתי. הפאנית מתכוונת להסתובב עם המסורקת שלה עד לארוע כדי לגרוף את המחמאות בצוותא?

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה בלי המסגרת.

• הוסף לסימניות
אולי צבעים קצת יותר חמים?
קצת שיק! אומץ! גובה!
משהוא מתון לי כאן קצת
הסלוגן בכ"א לי היה מובן
דא"ג השם הסלוגן והלוגו לא באמצע

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, אך את התשובה שלך לא הבנתי, הסלוגן מובן? ועל איזה צבעים היית יותר ממליצה?

• הוסף לסימניות
בגדול הלוגו יפה מאוד

כמה שיפוצים...

-תצבעי את הטקסט גם בסגול (אין צורך בשני צבעים)
-המסגרת של הסמל מיותרת ומסיחה את הדעת
-נסי שהריבוע יהיה ישר ולא מוטה והטקסט יהיה מתחת באותו רוחב (שלא יחרוג)
-הסלוגן מאוד מוריד מהערך של הלוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו מאד יפה, (זה אמור לסמל קופסא של פאה, עם רוכסן?)
עדיף פונט עם תנועה, בסגנון שמתקרב ללוגו, ואולי גם מסגרת חלקה לריבוע

• הוסף לסימניות
העיטור שעל הלוגו אמור לסמל את האותיות "ש" ו "נ"?

• הוסף לסימניות
מה לדעתכם מוצלח יותר מבין ה2?

קבצים מצורפים

• 2 לחוד.jpg
    KB 224.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה מזכיר איזה לוגו של פאנית
זלוטניק משהו כזה?
יש משהו שיוכל לעלות?

אבל זה באמת יפה
הראשון יותר יצירתי

• הוסף לסימניות
לא יצא לי לראות לוגו כזה, אדרבה אשמח לראות שחלילה לא יצא אותו הדבר, אשמח לראות.
תודה!

• הוסף לסימניות
השני- מבחינת הצבעים והפונט, אבל צורת הראשון - הרבוע המסובב נראית לי חביבה יותר ומדגעשה את קלילותם ויופים של קווצות השיער השובביות.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הצורניות, קולע לתחום

אולי עדיף ללא הריבוע?
בכל ויראציה הוא נראה מתקבל טוב
:)

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הסלוגן מאד יפה
אולי במקןם האיור המרובע תעשי איור שנראה כמו קופסא של פאה

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות. הייתי באמת משנה כדוגמת הרעיון של מיה אך לפי החוזה עם הלקוחה (התקציב שלה מוגבל ואני די מתחשבת) אני נותנת לה את 2 הדוגמאות שהעליתי. במידה והלקוחה ממש לא תואהב את זה אנסה כיון שונה.
תודה וחג שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה