כללי לוגו לפרוייקט-תגובות יעזרו המון

• הוסף לסימניות
לוגו לצלמת ילדים ומשפחה
עבור פרוייקט סופשנה

קבצים מצורפים

• הדס.jpg
    KB 588.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מיוחד מאוד מאוד!

משום מה הפרצוף של הילדה נראה תינוקי מידי ביחס לגובה שלה.

• הוסף לסימניות
מדהים.
לקח לי זמן להבין שיש פה מצלמה. אולי תנסי שהזויות מסביב יהיו יותר עגולות.

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי!
הפונט של הלוגו תקין?
את המשפט למטה כדי להחליף לפונט כתב יד קליל יותר.
ואת הנקודה באמצע נראה לי שכדי להקטין מעט ולעשות אותה בצבע של הריבוע התוחם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד.

שני הערות: אמור להיות כאן מצלמה? עד עכשיו לא הבחנתי בה.

כמו כן, לדעתי הצהוב חרדל לא מתוק מספיק ולא משדר ילדותיות. טורקיז תכלת נראה לי מתאים יותר, או צבע אחר, ילדותי יותר.

• הוסף לסימניות
צריך להחליף את הפונט של המילים - צלמת ילדים ומשפחה
ולהוריד את כל ההילות
חוצמיזה... חמוד

• הוסף לסימניות
מתנצלת,
הלוגו יפה ממש, אבל מתאים יותר ל"גנון של הדס" "הדס בגדי ילדים" "הדס-משחקים לילדים" "המשחקיה של הדס"......
בלוגו נראה הדגש על הילדים ולא על הצלמת, גם הצבעים העליזים גורמים לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;926272:
מתנצלת,
הלוגו יפה ממש, אבל מתאים יותר ל"גנון של הדס" "הדס בגדי ילדים" "הדס-משחקים לילדים" "המשחקיה של הדס"......
בלוגו נראה הדגש על הילדים ולא על הצלמת, גם הצבעים העליזים גורמים לכך.

אני לא מסכים איתך.\
דווקא זה כן רעיון לתת הרגשה חמה עם הצלמת.
בצלמת ילדים חוץ ממקצועיות אנשים מאד מחפשים חום וחיבור. והילדים האלה מאד נותנים את זה.
מה שכן לעניות דעתי המסגרת מאד מיותרת

• הוסף לסימניות
לוגו מתוק ומוצלח.
מצטרפת בקשר לפונט שלמטה.
מצלמה לא ממש ראיתי פה, אם היתה אמורה להיות.
לא בטוח שצריך בכלל.

יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
כנ"ל לדברי כולם הלוגו לא ממש מתאים לצלמת ויותר לגן , בכל אופן צלמת צריכה להראות גם מקצועיות . והפונט למטה ממש לא מתאים לכל השפה .חוץ מזה הלוגו ממש מתוק , בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה נראה סרוק או מה....

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי ישר מצלמה...

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש, רק הפונט של המילים צלמת ילדים הוא כתב של מודעות אבל אז אולי תנסי לבחור כתב יותר מתאים וחוץ מזה ,התחברתי מאד ללוגו

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
מאוד עזרתם לי ...

קבצים מצורפים

• לוגו3.jpg
    KB 637.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לדעתי אין צורך בילדים בלוגו. הם מתוקים וכדאי להשתמש בהם בשפה הגרפית שלך (במודעות, אריזות וכו') אבל לא בלוגו.
לגבי המסגרת- נראה לי גם כן מיותרת ומגבילה. העיגול בD ממחישה את המצלמה מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה