כללי לוגו לפרויקט גמר באדריכלות

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
לוגו לפרויקט גמר של מרכז אומנות
צבעים עיקריים בפרויקט: אדום כתום
המבנה עשוי משלוש חלקים שונים והיא רצתה לבטא את החלוקה הזאת בלוגו
זה עומד להיות רק על החוברת הגשה שלה ככה שלא חשבתי שזה חייב לענות על כל הכללים של "לעבור בפקס" וכו
תגידו לי אם אני טועה
וגם - מה הייתם בוחרים?
עכשיו העברתי ללקוחה והיא הסתכלה בלי להגיב כלום אז נבהלתי - זה כזה גרוע??
צפה בקובץ המצורף 156018

קבצים מצורפים

• אומן.jpg
    KB 395.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
במצב הזה לא היה עובר בפקס, אימייל או כל מדיה = לא מצורף קובץ

• הוסף לסימניות
ציפור שיר, איפה הלוגו??? אולי גם ללקוחה לא שלחת כלום?

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים.
לדעתי 1 או 4

• הוסף לסימניות
לדעתי 1

• הוסף לסימניות
זה קשור לביה"ס אומן? אם כן לדעתי את צריכה להשאר עם הפונט שלהם

• הוסף לסימניות
גם אם הולכים על הראשון - הקו התחתון לא מדבר באותה שפה של הלוגו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דוקא יש כאן כמה כיוונים יפים להתחלה ורואים שיש לך תפיסה עיצובית טובה, אבל את צריכה לקבל מהלקוחה שלך יותר פרטים כדי להבין איזה לוגו יענה על הצורך שלה.
בנוגע לשם "אמן" יש כזה בית ספר ללימודי אומנויות במגזר החרדי, ואפילו הרעיון של הלוגו שלהם מזכיר את לוגו מספר 1 כך שיש לכם בעיה להשתמש בזה.

אולי תשאלי את הלקוחה למה היא הסתכלה בלי להגיב כלום, יכול להיות שהיא חשבה על משהו אחר באותו רגע.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
היא לקחה את השם אמן של בית הספר לאומנות כי היא אהבה אותו
אני לא חשבתי שזה בעיה, כאשר מדובר בפרויקט גמר של לימודים

אנחנו עדין בהלוך ושוב עם כמה שינויים על הכיוון באמת של הראשון

שמתי לב שקצת קשה להכין לוגואים לאדריכליות, פשוט כי בראש שלהם מונח הרעיון של המבנה וכל התכנית הם עמוק בפנים ואת חייבת להגיע בדיוק לנקודה שהם נמצאות ופשוט לבצע את מה שעומד להם בראש
מישהו עוד שם לב לזה? או שזה חוסר גמישות שלי?

• הוסף לסימניות
שמתי לב שקצת קשה להכין לוגואים לאדריכליות, פשוט כי בראש שלהם מונח הרעיון של המבנה וכל התכנית הם עמוק בפנים ואת חייבת להגיע בדיוק לנקודה שהם נמצאות ופשוט לבצע את מה שעומד להם בראש
מישהו עוד שם לב לזה? או שזה חוסר גמישות שלי?

זה מאד צפוי וגם קורה הרבה, כשמדובר באדריכלית, אבל גם עם צלמת, ציירת או כל תחום אומנות אחר. לאמן קשה להתפשר על פחות ממשהו אומנותי. מה לעשות, אפשר להבין אותם, וגם חשוב, כי אנחנו כמעצבים, בסופו של דבר רוצים לתת להם את לוגו שהכי יתאים להם.
אז זה דורש ממך לשוחח עם הלקוחה על הרצונות ועל הדמיונות שלה ולבקש ממנה כמה שיותר פרטים כדי שתוכלי לקלוט את הסגנון.
אולי תראי לה דוגמאות של כל מיני לוגואים בכיוון דומה, את יכולה גם לבקש ממנה לתת לך דוגמאות של לוגואים שהיא אוהבת.
אגב, מדובר בפרויקט גמר באומנות או באדריכלות?

• הוסף לסימניות
תודה
פרויקט גמר באדריכלות
והיא תכננה מרכז ללימודי אומנות

• הוסף לסימניות
אחרי ההודעה האחרונה שלך הכל הרבה יותר מובן...

אני חושבת שאת צריכה יותר לתשאל אותה על הקווים שהיא השתמשה בהם בעיצוב האדריכלי, מה הקונספט שלפיו בוצע העיצוב ואם יש לך אפשרות אפילו לראות את הדגם שבוודאי היא בנתה לדעתי זה יוכל להיות לך לעזר רב.

לדעתי הקווים של עיצוב הלוגו חייבים להיות שייכים לקוספט הכללי של העיצוב הנבחר וכאן העלת 3 סגנונות שונים בתכלית שיתכן ואף אחד מהם לא מתקשר לקונספט ובגלל זה הלקוחה לא ידעה איך להגיב.

שיהיה בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה